Tag: FAVV

dec 07
Zo bekom je een gevalideerd autocontrolesysteem in de horeca

De invoering van een autocontrolesysteem in de horeca is verplicht. De validatie van dit systeem is dat daarentegen niet.

jun 09
Minder onverwachte controles op voedselveiligheid met de Smiley

Wanneer je de Smiley ontvangt, krijg je minder onverwachte controles op voedselveiligheid. Het FAVV gaat er vanaf dat moment van uit dat jouw zaak geen risico vormt voor de voedselveiligheid. Je kunt de Smiley gebruiken als uithangbord voor je bedrijf. Als klanten het certificaat aan de ingang zien, weten ze dat de de hygiëne in jouw zaak optimaal is.

nov 12
Vrijstelling bijdragen FAVV en versoepeling regels voor horeca

Minister van Middenstand David Clarinval (MR) geeft de horecasector en detailhandel extra steun. Dit jaar zijn ze geen bijdrage verschuldigd aan het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). De vrijstelling van de heffing vormt een aanvulling op andere maatregelen die het FAVV eerder nam voor deze sector. Dat staat te lezen op de website van het agentschap.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights