Tag: economie

mrt 27
Een financieel plan opmaken voor je horecazaak in 4 stappen

Een goed gefundeerd financieel plan opent de deuren naar zakenpartners. En het versterkt het vertrouwen van alle stakeholders en de realiseerbaarheid van je horecazaak. Maar wat is nu eigenlijk een financieel plan? Een veel gestelde vraag.

aug 14
Gratis WiFi aanbieden in je horecazaak en toch geld verdienen

Of je nu een café, tearoom of hotellounge runt. Je krijgt in je horecazaak steeds wel de vraag of er WiFi beschikbaar is. En wat de activatiecode is.

mei 11
Dit is software die je horecazaak écht vooruit helpt in 2023

Software in jouw horecazaak? Je bent toch horecaondernemer, geen IT’er. Klopt! Maar dat neemt niet weg dat horeca software jouw zaak vooruithelpt.

jun 02
Dit is software die je horecazaak écht vooruit helpt

Software in jouw horecazaak? Je bent toch horecaondernemer, geen IT’er. Klopt! Maar dat neemt niet weg dat horeca software jouw zaak vooruithelpt.

apr 20
Een financieel plan maken doe je aan de hand van deze 4 stappen

Een goed gefundeerd financieel plan opent alvast de deuren naar zakenpartners. En het versterkt het vertrouwen van alle stakeholders en de realiseerbaarheid van je horecazaak. Maar wat is nu eigenlijk een financieel plan? Een veel gestelde vraag.

jan 03
Horeca-ondernemers: “Vergeet je leveranciers niet!” Advies en 8 tips voor een financieel stappenplan.

Het zijn moeilijke tijden voor alle horeca-ondernemers. Velen kunnen hun leveranciers niet meer betalen. Al zetten heel veel leveranciers van wie de sector al altijd de beste producten en service heeft gehad, nu het mes niet op de keel van hun klanten. Maar hoelang kunnen zij dit volhouden? Misschien tijd om een financieel stappenplan op te zetten of die te evalueren.

mrt 25
Ook jij als horecaleverancier moet nu blijven communiceren. 5 tips

Het is belangrijk voor horecaleveranciers en andere handelaren om tijdens deze horeca-lockdown te blijven communiceren. Degenen die het blijven doen, zullen het gemakkelijker hebben om hun activiteiten aan het einde van de crisis te hervatten! Het kan met de partners en via Horeca Webzine.

nov 06
De 10 tips van Henri om toch geld te verdienen in rustige periodes

Hier gaven we eerder deze week al 6 tips hoe je die bijzondere periode volledig kan benutten. En wat je kan doen om productief te blijven. Henri Sibering van Snackbar aan de Maas in Rotterdam stuurde ons naar aanleiding hiervan nog een lijstje met 10 tips om geld te verdienen als het rustig is.

okt 21
Overheid, vergeet de horecaleveranciers niet!

Met de sluiting van de horeca bloeden nog veel andere sectoren waarvan het klantenbestand vooral bestaat uit horecazaken: cafés, restaurants, cateraars en niet te vergeten de feestzalen die al van halfweg maart zwaar getroffen worden door de coronamaatregelen.

okt 17
Rechtsstaat in gevaar! Geen wettelijk kader voor maatregelen

In tegenstelling tot onze buurlanden ontbeert België een geschikt wettelijk kader voor de coronamaatregelen. ‘De rechtsstaat is in gevaar.’ (De Standaard)

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights