Tag: duurzaamheid

dec 29
Zet een duurzaam gerecht op je menukaart. Weetjes en 6 uitdagingen

De Sustainable Restaurant Association spoort restaurants overal ter wereld aan om een duurzaam gerecht op hun menukaart te plaatsen.

jan 12
Dit zijn de eerste 10 groene sterren in de MICHELIN Gids Belux

Een eigen moestuin, werken met lokale boeren en streven naar een keuken zonder verspilling, zijn maar enkele initiatieven die stilaan gemeengoed worden. Een duurzame gastronomie is de toekomst en deze rolmodellen verdienen daarom alle lof volgens MICHELIN Gids en bekroonde dit jaar voor het eerst 10 chefs met een groene ster. We stellen je ze hier voor.

dec 29
Horecazaken moeten keukenafval en etensresten sorteren vanaf 1 januari

Vanaf 1 januari 2021 moeten organisaties die véél keukenafval en etensresten hebben zoals horecazaken, verplicht sorteren. Alweer een verplichting? Misschien, maar dan wel eentje met alleen maar voordelen volgens OVAM. Alle details op een rijtje in dit artikel. 

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights