Tag: coronavirus

jan 13
Coronamaatregelen verlengd tot 1 maart, of toch niet? Enige duiding

De huidige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken worden verlengd tot 1 maart 2021. Dat staat in een nieuw ministerieel besluit (MB) dat dinsdag gepubliceerd is in het Belgische Staatsblad. Het bericht leidde tot verwarring, even leek het alsof er tot die datum geen versoepelingen mogelijk zijn. Dat klopt niet, verduidelijkt minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) bij VRT. Indien het overlegcomité voor die datum beslist om versoepelingen door te voeren, zal een nieuw ministerieel besluit gepubliceerd worden.

dec 10
Airprotecting.com pakt het coronavirus aan met UV-C licht

DCP BV, het bedrijf die Airprotecting.com beheert, bestaat meer dan 30 jaar als technisch installateur en service provider. Het coronatijdperk zorgt voor andere noden. We moeten het virus zo beperkt mogelijk ons leven laten beïnvloeden. Dat kan op verschillende manieren: handgel, mondmaskers, afstand houden,… Een bijkomende manier is het virus met alle technologische middelen bestrijden. De missie van Airprotecting.com is met UV-C licht de rondzwevende virussen te doden zonder mens en dier in gevaar te brengen.

okt 16
Dit besliste het Overlegcomité op 16 oktober over de verdere aanpak van de corona-epidemie

Het Overlegcomité besliste vrijdag 16 oktober 2020 over de verdere aanpak van de corona-epidemie. Die moesten duidelijk en eenvoudig zijn, zodat de handhaving ervan mogelijk is, zei premier Alexander De Croo, donderdagmiddag in de Kamer. Maar wat is er nu beslist?

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights