Tag: coronapas

okt 26
Mondmasker verplicht vanaf vrijdag en CST vanaf 1 november in horeca

Het gebruik van Covid Safe Ticket (CST) zal vanaf 1 november verplicht zijn in horeca en fitnesscentra, en dat in heel België. Dat is vandaag (dinsdag 26 oktober 2021) beslist op het Overlegcomité. Ook het mondmasker doet opnieuw zijn intrede op publieke plaatsen.

okt 25
Horeca Vlaanderen stelt winterplan voor met coronapas in de hoofdrol

https://horecawebzine.be/horeca-vlaanderen-winterplan-coronapas/

okt 18
Brusselse cafébaas in Brussel neergestoken omdat hij gewoon de wet toepaste

In het centrum van Brussel is afgelopen zaterdag een café-uitbater neergestoken door een klant, die weigerde een Covid Safe Ticket te tonen. Dat schrijft Bruzz en bevestigt het parket van Brussel. Het slachtoffer kon na verzorging het ziekenhuis verlaten. De vermoedelijke dader is opgepakt. Horeca Brussel reageert geschokt maar zegt dat afgelopen weekend net heel soepel verliep.

sep 25
Nieuwe seizoen van The Mastercooks of Belgium voorgesteld bij Excellis

Op 13 september heeft voorzitter Cédric Poncelet bij Excellis, de maatschappelijke zetel van de Vereniging, het programma voor het nieuwe seizoen van de Mastercooks voorgesteld.

sep 24
Ook Wallonië gaat coronapas inzetten vanaf midden oktober in horeca

Wallonië gaat, net zoals Brussel, het gebruik van de coronapas uitbreiden. Vanaf midden oktober zal je de pas dan moeten voorleggen in de horeca, in nachtclubs, in sportzalen en bij evenementen.

sep 22
Massale annuleringen in Nederlandse horeca door coronapas

De verplichte controle op de coronapas door de horeca heeft tot gevolg dat verschillende zaken te kampen hebben met annuleringen van feesten en partijen. Ook krijgen restaurants veel vragen of ze coronatoegangsbewijzen inzetten.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights