Een cocktail is een mengsel van minimaal drie ingrediënten, waarvan er twee drinkbaar moeten zijn en één alcohol moet bevatten. We delen met plezier een selectie van 25 favoriete cocktails van de lezers van Horeca Webzine.
De komst van de driesterrenchef Gilles Goujon heeft het kleine dorpje in de Corbières letterlijk nieuw leven ingeblazen. Maar hij heeft ook het geluk van de producenten in de hele regio vergroot. Auberge Vieux Puits In Fontjoncouse, een klein stadje in de hoge Corbières (Aude, Frankrijk), zijn er 3 sterren voor 146 inwoners. Drie Michelinsterren, […]
Sushi is een verzamelnaam voor kleine Japanse hapjes van rijst die op smaak is gebracht met rijstazijn, en vis, groenten en ei. Maar hiermee weet je niet alles.
We weten allemaal wel wat couscous en een tagine is, maar er is meer. Doe de quiz en zie hoe goed je wel de Marokkaanse keuken kent.
Op het eerste ‘World Pasta Congres’ op 25 oktober 1995 in Rome werd besloten om een jaarlijks terugkerende dag rondom pasta te organiseren.
De gerechten in de Nederlandse keuken zijn vaak stevig en voedzaam, afgestemd op de overwegend fysieke werkzaamheden die de Nederlander in het verleden deed. En hoewel die gerechten per streek kunnen verschillen, zijn er een aantal typisch Nederlandse specialiteiten en ingrediënten. Ken je ze? Doe de quiz.
Je terras ook op deze pagina? Klik hier.
Het mag dan al een gedurfde carrièrekeuze zijn, deze beroepen staan wel in de lijst met de 100 snelst groeiende beroepen van de toekomst.