Tag: chef

jun 28
Lady Chef of the Year 2023: drie Young Masters in de selectie

Het is zover, de Lady Chef of the year 2023 verkiezing gaat van start. Niet minder dan 3 Young Masters van The Mastercooks of Belgium zijn genomimeerd. Geef ze jouw steun!

jan 12
Dit is wat geridderde topkok Cas Spijkers heeft nagelaten in 2011

Vandaag zou hij 74 zijn geworden. Maar wie denkt dat Cas Spijkers enkel zijn naam heeft gegeven aan de gereputeerde academie, heeft het mis. Zijn visie op koken speelt alle dagen de hoofdrol voor veel koks, én zijn familie.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights