Tag: Châteaux Vini

mei 23
Topvlees van bij ons: Wagyu Hof van Ossel

In nauwe samenwerking met Belgische Keurslagers, wijnhandel Châteaux Vini, Chef & Knife en 6 topchefs lichten we tijdens de campagne ‘topvlees van bij ons’ het Belgische varkensvlees ‘Duroc d’Olives’ en het exclusieve Belgische wagyu ‘Hof van Ossel’ uit met weetjes, kooktechnieken en 12 unieke recepten. Onze huisfotograaf Bart Tanghe zorgt voor de beelden. Als klapstuk van de campagne maak jij als abonnee van Horeca Webzine kans op een gesigneerd exemplaar van het boek dat wordt uitgegeven t.v.v. een goed doel, alsook een uitnodiging voor de persconferentie. Vandaag zetten we Wagyu Hof…

mei 11
Topvlees van bij ons: Duroc d’Olives

In nauwe samenwerking met Belgische Keurslagers, wijnhandel Châteaux Vini, Chef & Knife en 6 topchefs lichten we tijdens de campagne ‘topvlees van bij ons’ het Belgische varkensvlees ‘Duroc d’Olives’ en het exclusieve Belgische wagyu ‘Hof van Ossel’ uit met weetjes, kooktechnieken en 12 unieke recepten. Onze huisfotograaf Bart Tanghe zorgt voor de beelden. Als klapstuk van de campagne maak jij als abonnee van Horeca Webzine kans op een gesigneerd exemplaar van het boek dat wordt uitgegeven t.v.v. een goed doel, alsook een uitnodiging voor de persconferentie. Vandaag zetten we Duroc d'Olives…

mei 06
Topvlees van bij ons: weetjes en 12 recepten van 6 topchefs

In nauwe samenwerking met Belgische Keurslagers, wijnhandel Châteaux Vini, Chef & Knife en 6 topchefs lanceert Horeca Webzine de campagne ‘topvlees van bij ons’. Vanaf mei 2021 lichten we gedurende een half jaar lang iedere maand het Belgische varkensvlees ‘Duroc d’Olives’ en het exclusieve Belgische wagyu ‘Hof van Ossel’ uit met weetjes, kooktechnieken en 12 unieke recepten. Onze huisfotograaf Bart Tanghe zorgt voor de beelden. Als klapstuk van de campagne maak jij als abonnee van Horeca Webzine kans op een gesigneerd exemplaar van het boek dat wordt uitgegeven t.v.v. een goed…

okt 28
Bart Rogiers vertelt over zijn oude liefde: Cantine Dei

Bart Rogiers is steeds op zoek om het gamma van Châteaux Vini te verruimen met een gevarieerd en representatief aanbod Italiaanse wijnen van domeinen die aan zijn strenge en kwalitatieve eisen voldoen. Dankzij zijn netwerk van journalisten, wijnbloggers, sommeliers en uiteraard ook producenten dat hij heeft opgebouwd, kon hij doorheen de jaren al fantastische ontdekkingen […]

mei 19
Francesca Sterckx kookt met tong en poten van het varken Duroc d’Olives

In nauwe samenwerking met Belgische Keurslagers, wijnhandel Châteaux Vini, Chef & Knife en 6 topchefs lichten gedurende een half jaar lang iedere maand het Belgische varkensvlees ‘Duroc d’Olives’ uit met weetjes, kooktechnieken en 12 unieke recepten. En jij als abonnee van Horeca Webzine maakt kans op een uniek boek en uitnodiging voor de persconferentie. Vandaag stelt topchef Francesca Sterckx van restaurant Mistinguett uit Aarschot haar recept voor met Duroc d'Olives.

nov 17
Châteaux Vini: Franse en Italiaanse ‘Messages in a Bottle’

Châteaux Vini verkoopt wijnen en bubbels met een verhaal rechtstreeks ingevoerd uit Frankrijk en Italië aan horeca, bedrijven en particulieren. Er wordt geleverd maar je kan ook terecht in de winkel in Groot-Bijgaarden die open is op donderdag, vrijdag en zaterdag. Chateaux Vini biedt eveneens op afspraak een degelijke service aan de horeca met proeverijen en advies.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights