Tag: catering

okt 31
Bedrijfscateringkok: de voordelen en 4 super vacatures

Werken in de horeca is verrassend veelzijdig. Het is een dynamische branche waarin geen dag hetzelfde is. En er zijn ontzettend veel verschillende locaties en functies waar je voor kunt kiezen. Bijvoorbeeld chef of kok in de cateringbranche. Er zijn best wel wat voordelen in verhouding met het werken in een klassiek restaurant. We lichten vier vacatures uit voor bedrijfscatering.

sep 27
Partycatering, contractcatering en 2 andere soorten catering

Catering is een Engelse term die wordt gebruikt voor het verzorgen van eten en drinken voor bedrijven in bedrijfsrestaurants (contractcatering) of op verplaatsing (partycatering).

jan 14
“Ik vind het niet eerlijk”, cateraar Joep Kool stort zijn horeca-hart uit

In heel Nederland bloeden horeca-harten, zo ook die van Joep Kool. Hij kroop in zijn pen om het van zich af te schrijven. We delen hier integraal zijn pakkende getuigenis.

apr 23
Behoren cateraars nog tot de horeca? 6 punten die de discrimatie aantonen

Cateraars hebben het gevoel dat Horeca Vlaanderen hun boodschap niet kan overbrengen aan de overheid en daarom sturen ze net als vorig jaar weer een SOS met de hoop nu wel te worden gehoord.

jan 04
Bij deze chefs bestel je de lekkerste afhaalgerechten in 2021

Tijdens de Horeca-Lockdown steunt Horeca Webzine alle zaken die Takeaway of afhaalgerechten aanbieden zodoende gasten kunnen blijven genieten van hun culinaire creaties.

okt 23
Ook een Box Bon Moments winnen bij deze 3 traiteur-meesterkoks?

Een geheel jaar stelt Horeca Webzine in een reeks van 40 artikels de leden en hun specialiteiten voor van 'The Mastercooks of Belgium®', de dynamische en prestigieuze culinaire vereniging van België. Ook in dit artikel stellen we weer drie meesterkoks voor bij wie je als abonnee kans maakt op een Box Bon Moments t.w.v. €100.

okt 13
In Weilandshof worden er al 70 jaar feesten georganiseerd

In Weilandshof, de statige villa langs de Turnhoutsebaan in Wijnegem worden er al zeventig jaar feesten georganiseerd. En die traditie wensen we nog een hele tijd voortzetten. De feestlocatie beschikt over twee ruime zalen. In de grote kunnen tot 110 mensen samen dineren. In de kleinere is plaats voor nog eens een 50-tal gasten. Binnen hangt een sfeer die het midden houdt tussen klasse en gezelligheid. En in de prachtige en rustige tuin kunnen ook tuinfeesten worden georganiseerd.

okt 11
Dit zijn de nieuwe maatregelen voor de horeca sinds 9 oktober

Sinds 9 oktober 2020 zijn er weer nieuwe maatregelen in het kader van corona. We nemen hieronder integraal de specifieke maatregelen voor de horecasector over van het Koninklijk Besluit.  Inrichtingen In de inrichtingen die behoren tot de horecasector en andere drankgelegenheden gelden bij het ontvangen van klanten minstens de volgende specifieke modaliteiten: 1° de tafels […]

sep 04
Wij willen weer feesten! Jullie toch ook nog in 2020?

Terwijl al heel wat andere sectoren weer werken op een aanvaardbaar post-covid-niveau, hebben cateraars en feestzaaluitbaters nog steeds geen enkel perspectief om feesten in te plannen. Onder impuls van Ilse Delaere is een werkgroep aan de slag om daar verandering in te brengen en roept alle collega's op om lid te worden van de Facebookgroep 'Catering & Feestzalen'.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je van 14 januari tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights