Tag: cateraars

apr 23
Behoren cateraars nog tot de horeca? 6 punten die de discrimatie aantonen

Cateraars hebben het gevoel dat Horeca Vlaanderen hun boodschap niet kan overbrengen aan de overheid en daarom sturen ze net als vorig jaar weer een SOS met de hoop nu wel te worden gehoord.

sep 15
Zowat 550 cateraars en feestzaaluitbaters zijn de ongelijkheid beu en stappen naar de rechter 

Terwijl al heel wat deelsectoren van de horeca weer kunnen werken op een aanvaardbaar post-covid-niveau en creatief omgaan om zoveel mogelijk klanten in hun zaak te kunnen bedienen, hebben cateraars en feestzaaluitbaters nog steeds geen enkel perspectief om te kunnen doen waar ze goed in zijn: feesten verzorgen, ook voor meer dan 10 personen. Ze zien hun geannuleerde feestjes doorgaan in restaurants en in tenten van dorpscafés. Maar noch bij Horeca Vlaanderen, noch bij de overheid krijgen ze duidelijke antwoorden of ondersteuning en stappen nu naar de rechter. ‘Catering is not…

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights