Tag: cateraar

apr 23
Behoren cateraars nog tot de horeca? 6 punten die de discrimatie aantonen

Cateraars hebben het gevoel dat Horeca Vlaanderen hun boodschap niet kan overbrengen aan de overheid en daarom sturen ze net als vorig jaar weer een SOS met de hoop nu wel te worden gehoord.

jan 29
Noodkreet topchefs: restaurants moeten weer open op 1 maart

Restaurants kunnen in perfect veilige omstandigheden gasten ontvangen. Dat heeft de heropening na de eerste lockdown aangetoond: die heeft géén bewezen impact gehad op de coronacijfers. The Mastercooks of Belgium & Young Masters, de vereniging van Belgische topchefs, waarschuwt voor een economisch bloedbad als de restaurants nog lang gesloten moeten blijven.

aug 18
De mooiste gerechten van Vlaamse cateraars en feestzalen

Onder impuls van Wesley Croes van De Postelein in Kortessem lanceert Horeca Webzine een oproep aan alle Vlaamse cateraars en uitbaters van feestzalen om ons foto’s te sturen.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights