Tag: café

jul 07
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen

Sabine Hagedoren, Bram Verbruggen of Jacotte Brokken moeten maar op woensdag aankondigen dat de kans groot is dat de zon van de partij gaat zijn, en we zetten ons al in terras-modus voor het weekend. Of je nu verkoeling zoekt aan de kust of in de stad, Vlaanderen wordt ook deze zomer één groot terras. 

dec 10
Poll: Hoe vaak bezocht jij een horecazaak in 2022?

Hoe vaak bezocht jij een restaurant, brasserie, snack, frituur of café of een gelijkaardige horecazaak het afgelopen jaar? Antwoord onderstaande poll en maak kans op een waardebon van € 200 om te besteden bij een Mastercook.  Lijstjes en evaluaties We gaan de laatste weken van het jaar in, en het is dan altijd wel leuk […]

aug 01
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen [09]

Je terras ook op deze pagina? Klik hier.

jul 29
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen [08]

Je terras ook op deze pagina? Klik hier.

jul 27
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen [07]

Je terras ook op deze pagina? Klik hier.

jul 25
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen [06]

Je terras ook op deze pagina? Klik hier.

jul 23
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen [05]

Je terras ook op deze pagina? Klik hier.

jul 22
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen [04]

Je terras ook op deze pagina? Klik hier.

jul 10
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen [03]

Je terras ook op deze pagina? Klik hier.

jul 05
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen [02]

Vrijdag gaf het Overlegcomité ons de condities hoe de terrassen van cafés en restaurants weer open kunnen op 8 mei. Tafels van maximum 4, behalve als je bubbel groter is, tafels anderhalve meter uit elkaar en om 22u dicht. Hieronder een honderdtal terrassen waar je naartoe kan.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights