Tag: Bredene

dec 02
Restaurant Lautrec: ook takeaway tijdens W-E en eindejaar 2020

In betere tijden kan je bij Lautrec in Bredene uitgebreid dineren of proeven van een kleiner gerecht terwijl je geniet van een mooi zicht op de duinen. Het personeel bedient je maar al te graag met een glimlach. Maar ook nu in de horeca-lockdown zit het team niet stil en biedt een mooi aanbod afhaalgerechten aan tijdens het weekend en de aankomende eindejaarsfeesten. Maak kennis met het nieuwste lid van mārie, onze community van gezellige horecazaken, waar je als abonnee van Horeca Webzine de komende weken kans maakt op een ‘gastro…

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je van 14 januari tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights