Tag: brasserie

apr 08
Quiches: 20 ideeën voor rendabele lichte maaltijden

De meesten van ons weten wel wat quiches zijn; een van de populairste gerechten ter wereld. Deze klassieke Franse hartige taart heeft meer te bieden dan je denkt, want er zijn vele verschillende variaties op de klassieke 'Quiche Lorraine'. Hier delen we 20 ideeën voor quiches die best rendabele snacks of lichte maaltijden kunnen zijn in je bistro, brasserie of eetcafé.

sep 22
5 eetgelegenheden: restaurant, bistro, brasserie, Grand Café en tearoom. Ken je de verschillen?

Waar komen de namen van die eetgelegenheden vandaan, en waarin verschillen deze van elkaar?

apr 16
Ook deze gedreven Young Masters beleven elke dag plezier aan hun passie.

Een geheel jaar stelt Horeca Webzine in een reeks van 40 artikels de leden en hun specialiteiten voor van 'The Mastercooks of Belgium®', de dynamische en prestigieuze culinaire vereniging van België. Ook in dit artikel stellen we weer drie meesterkoks voor bij wie je als abonnee kans maakt op een Box Bon Moments t.w.v. €100.

feb 26
Deze 3 Young Masters hebben elk hun eigen stijl

Een geheel jaar stelt Horeca Webzine in een reeks van 40 artikels de leden en hun specialiteiten voor van 'The Mastercooks of Belgium®', de dynamische en prestigieuze culinaire vereniging van België. Ook in dit artikel stellen we weer drie meesterkoks voor bij wie je als abonnee kans maakt op een Box Bon Moments t.w.v. €100.

jan 29
Deze 3 Young Masters doen hun boodschappen in de achtertuin

Een geheel jaar stelt Horeca Webzine in een reeks van 40 artikels de leden en hun specialiteiten voor van 'The Mastercooks of Belgium®', de dynamische en prestigieuze culinaire vereniging van België. Ook in dit artikel stellen we weer drie meesterkoks voor bij wie je als abonnee kans maakt op een Box Bon Moments t.w.v. €100.

jan 22
Eén van deze 3 mastercooks is echt wel héél fotogeniek

Een geheel jaar stelt Horeca Webzine in een reeks van 40 artikels de leden en hun specialiteiten voor van 'The Mastercooks of Belgium®', de dynamische en prestigieuze culinaire vereniging van België. Ook in dit artikel stellen we weer drie meesterkoks voor bij wie je als abonnee kans maakt op een Box Bon Moments t.w.v. €100.

nov 10
De Bralle: casual dining, maar in 2020 vooral heerlijke takeaway

De Bralle is in betere tijden een casual dining restaurant waar streekproducten hoog aangeschreven staan en kwaliteit boven alles! Je kan er in de authentieke setting van een oude smederij sfeervol genieten, wegdromen en er koeien spotten vanop het terras met een heerlijk Heuvellands wijntje in de hand! Maar tijdens de horeca-lockdown zitten Pieter en Salima niet stil. Zowel ‘s middags als ‘s avonds kan je er op bestelling gerechten afhalen. In het weekend zelfs warme burgers! Maak kennis met het nieuwste lid van mārie, onze community van gezellige horecazaken, waar…

nov 04
Met deze cadeaubon bereiken de leden van mārie meer gasten

Een 'gastro mārie bon' is een leuke cadeaubon om te geven én te krijgen! De bon kan snel en gemakkelijk online worden aangekocht om te geven aan vrienden, familie of collega's die de cadeaubon dan kunnen inruilen bij één of meerdere leden van mārie, onze community van gezellige horecazaken.

nov 03
Nu ook Brasserie Leon in Gentbrugge na 4 jaar Bonaparte in Eke

Sinds halfweg december 2019 open en gestart met grote beloftes. Timothy Chalmet en Pieter Claessens beloofden namelijk dat Brasserie Leon aan de Brusselsesteenweg in Gentbrugge een ‘topbrasserie’ zou worden. Corona stak er een stokje tussen, al bleven de heren niet bij de pakken zitten. Maak kennis met het nieuwste lid van mārie.

okt 21
Brasserie Flandria naar Raad van State tegen sluiting horeca

De zaakvoerders van de Roeselaarse Brasserie Flandria trekken naar de Raad van State tegen de beslissing van de federale regering om de horeca een maand te sluiten. Ze vragen bij hoogdringendheid de beslissing om de horeca te sluiten te schorsen. “De kans op slagen is miniem, maar we willen ons niet laten doen”, aldus de […]

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights