Tag: bistro

apr 08
Quiches: 20 ideeën voor rendabele lichte maaltijden

De meesten van ons weten wel wat quiches zijn; een van de populairste gerechten ter wereld. Deze klassieke Franse hartige taart heeft meer te bieden dan je denkt, want er zijn vele verschillende variaties op de klassieke 'Quiche Lorraine'. Hier delen we 20 ideeën voor quiches die best rendabele snacks of lichte maaltijden kunnen zijn in je bistro, brasserie of eetcafé.

sep 22
5 eetgelegenheden: restaurant, bistro, brasserie, Grand Café en tearoom. Ken je de verschillen?

Waar komen de namen van die eetgelegenheden vandaan, en waarin verschillen deze van elkaar?

nov 04
Met deze cadeaubon bereiken de leden van mārie meer gasten

Een 'gastro mārie bon' is een leuke cadeaubon om te geven én te krijgen! De bon kan snel en gemakkelijk online worden aangekocht om te geven aan vrienden, familie of collega's die de cadeaubon dan kunnen inruilen bij één of meerdere leden van mārie, onze community van gezellige horecazaken.

aug 15
Vlees eet je in deze restaurants, bistro’s en steakhouses

Hier laten we je de mooiste foto's zien van de restaurants waar je terecht kan voor een goed stuk vlees. Alleen voor échte carnivoren.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights