Tag: BBQ

nov 06
BBQ Black Box op 29-30 juni ’24: schrijf je nu in

Het BBQ-team Wettels On Fire uit Ninove bestaat 10 jaar en dit zal, net als het vijfjarig bestaan van Horeca Webzine in 2024, niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom stelt WBQA - World Barbecue Association - voor het eerst het Black Box Culinair BBQ-kampioenschap voor. Dit zal doorgaan op 29 en 30 juni 2024 op de Graanmarkt en het Twijnsterplein in Ninove. 

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights