Categorie: Vis van de Maand

Net zoals groenten en fruit is ook vis op zijn best in het juiste seizoen. De vis is dan niet alleen veel verser en bijgevolg lekkerder, je maakt er bovendien een duurzame en prijsvoordelige keuze mee.  Meer weten over je favoriete vis? In ‘Vis in de Maand’ duik je in een zee van weetjes, kooktechnieken en de recepten van Mastercook Patrick Caignau.

okt 22
Vis van de maand: zeetong, een ware delicatesse

Tijdens de campagne ‘Vis van de Maand 2021-22’ i.s.m. het visbedrijf Quisquater uit…

jun 02
Vis van de maand: heek of mooie meid met een subtiele smaak

Tijdens de campagne ‘Vis van de Maand 2021-22’ i.s.m. het visbedrijf Quisquater uit…

mei 05
Vis van de maand: zeewolf, een monsterlijke vis met heerlijke smaak

Tijdens de campagne ‘Vis van de Maand 2021-22’ i.s.m. het visbedrijf Quisquater uit…

apr 14
Vis van de maand: vlaswijting, verre neef van de kabeljauw

Tijdens de campagne ‘Vis van de Maand 2021-22’ i.s.m. het visbedrijf Quisquater uit…

mrt 14
Vis van de maand: rog, een platte haai met subtiele smaak

Tijdens de campagne ‘Vis van de Maand 2021-22’ i.s.m. het visbedrijf Quisquater uit…

feb 17
Vis van de maand: skrei, een bijzondere kabeljauw

Tijdens de campagne ‘Vis van de Maand 2021-22’ i.s.m. het visbedrijf Quisquater uit…

feb 10
Van pocheren tot roken: 31 kooktechnieken voor vis

Tijdens de campagne ‘Vis van de Maand 2021-22’ i.s.m. het visbedrijf Quisquater uit…

feb 02
Campagne ‘Vis van de Maand 2021-22’ gelanceerd

In nauwe samenwerking met het gereputeerde visbedrijf Quisquater uit Dendermonde,…