Categorie: Kennisbank

Alle weetjes, tips en recepten van en voor de horeca

jan 10
Thee en infusies van Jeanne Gennar prima vervanger van wijn

Thee maakt net zo vrolijk als wijn, en kan een gerecht ook net zo optillen, aldus…

dec 28
Oliebollen met Oud en Nieuw in Nederland: weetjes en oud recept

De komende dagen worden er in Nederland weer miljoenen oliebollen gegeten. Maar…

dec 27
Zo ben je ook succesvol na de feestdagen. 5 tips

De periode na de feestdagen en wel tot Valentijn kunnen rustigere tijden zijn voor…

dec 25
Niet 1 Belgische koningin heeft zoveel koks geïnspireerd

Een beetje culinaire geschiedenis ... ere aan wie ere toekomt! Bij ons weten heeft…

dec 24
Welke wijn bij wild met zoete garnituur?

Al hoeft dit niet, bij wild serveert men veelal een zoete garnituur. En dan rijst de…

dec 23
Hippe feesttip: serveer een mocktail. 3 recepten om te scoren

Eén van de horecatrends voor 2023 zijn nog steeds mocktails of alcoholvrije cocktails.…

dec 21
Kerst in Finland: naamdag van Adam en Eva. Weetjes en 3 recepten

Kerstmis is in Finland het feest met de meeste tradities. Het is een feest voor het…

dec 20
Joelfeest: kerststronk, varkentjes van marsepein en gebraiseerd everzwijn

25 december is in de Germaanse traditie de eerste dag van het Joelfeest en…

dec 19
Zet eens gans in plaats van kalkoen op de Kersttafel. Weetjes en recept.

Voor een geslaagd kerstdiner schijnt een kalkoen zo geschikt te zijn. Maar als je ook…

dec 09
Location based Marketing: 5 redenen waarom ook jij er aandacht moet aan besteden

Wanneer je denkt dat mond-aan-mond-reclame voldoende is om nieuwe gasten naar je…