Categorie: Kennisbank

Alle weetjes, tips en recepten van en voor de horeca

okt 19
Koken wordt met deze 100 super tips van chefkoks een stuk leuker

Met deze 100 tips van chefkoks wordt koken voor iedereen een stuk leuker en…

okt 11
Boter en margarine: 2 termen die te vaak op een hoopje worden gegooid

Men mag enkel spreken van boter, hoeveboter, melkerijboter of roomboter als dit…

okt 10
Een fout gemaakt? 6 tips om die recht te zetten

Iedereen die zich inzet op het werk, verplichtingen én verwachtingen nakomt, maakt…

okt 01
Nog 20 redenen waarom een job in de horeca de beste is

Heb jij ook nog leuke redenen om een job aan te nemen in de horeca? Noteer ze dan…

sep 26
Wat is Dry Aged rundvlees? Weetjes en 5 tips

Sommige soorten rundvlees moeten eerst rijpen (besterven) voor consumptie om malser én…

sep 25
Met deze 10 tips maak je een perfecte menukaart op

Geloof het of niet, maar je menukaart is een niet te missen tool voor je…

sep 19
Regelmatig zieke medewerkers? Dit zijn de 8 meest voorkomende redenen

Als één of meerdere medewerkers niet komen opdagen wegens ziekte, valt je dat als…

sep 17
Raw Food. Wat is het? Weetjes en meer dan 100 recepten.

Vroeger at iedereen wat de pot schafte, maar tegenwoordig houden verschillende gasten…

sep 11
Hoe veilig is je garderobe? 9 tips en advies van de juridische dienst

Twee verdachten zijn zaterdagavond opgepakt voor het stelen van jassen uit de…

sep 05
Bier is goed voor het klimaat. Met biergist kan je brandstof voor je wagen maken

Genieten van een glas bier na het werk of op een terrasje met vrienden is voor veel…