Categorie: Kennisbank

Alle weetjes, tips en recepten van en voor de horeca

feb 14
Dit zijn de 5 belangrijkste voedingsmiddelen tegen erectiestoornissen

Ook de fysieke en mentale gezondheid van wie werkt in de horeca is voor Horeca Webzine…

feb 14
Hoe solo-koken of koken voor jezelf ook leuk kan zijn. 5 tips, weetjes en een recept

Solo-koken of koken voor jezelf is bevrijdend: je hoeft alleen jezelf te plezieren.…

feb 09
Met deze 3 tips voorkom je hangry bij je gasten en jezelf

Waarom worden we boos als we honger hebben? Tijdschrift Harpers Bazaar zocht het uit.…

feb 05
De 8 typische wijnen uit de Elzas (Alsace)

De wijnen uit de Elzas worden vernoemd naar de druiven waarvan ze zijn gemaakt. Elke…

feb 04
Zet eens groenten in de kijker op je menukaart: tips, weetjes en 5 sexy bereidingen

Bereidingen met groenten winnen aan populariteit. Steeds meer chefs zijn zich ervan…

jan 31
Zet een duurzaam gerecht op je menukaart. Weetjes en 6 uitdagingen

De Sustainable Restaurant Association spoort restaurants overal ter wereld aan om een…

jan 30
Scoren met fermenteren: extra veel tips en 4 recepten

Fermenteren is het omzetten van een product door micro-organismen zoals bacteriën,…

jan 15
Aanbod tweedehands horecamateriaal groeit sterk sinds 2020

In minder dan 4 jaar tijd heeft de Facebookgroep ‘Horeca & Keuken Tweedehands’ van…

jan 11
Vrijdag de 13de: organiseer jij ook een banket met z’n dertienen?

Om het bijgeloof te bestrijden, bestaan er al sinds de 19e Eeuw “Vrijdag 13-clubs”,…

jan 10
Thee en infusies van Jeanne Gennar prima vervanger van wijn

Thee maakt net zo vrolijk als wijn, en kan een gerecht ook net zo optillen, aldus…