Categorie: Kennisbank

Alle weetjes, tips en recepten van en voor de horeca

jun 04
De 10 uitdagingen van de fastfoodrestaurants na COVID-19

Niets zal meer hetzelfde zijn als voorheen na deze ongekende crisis. Dit is de reden…

mei 08
Ondernemen na de lockdown. De 7 tips van Henri Sibering, uitbater Snackbar aan de Maas (Rotterdam)

Met alle maatregelen die versoepeld worden, gaat je zaak na 2 maanden lockdown weer…

apr 06
Belgasconne: een Belgisch varken met Zuiderse roots

Bij Butcherssecret was het Belgasconne-varken op zijn geheel al beschikbaar voor een…

mrt 15
6 tips om nog productief te zijn als horeca-ondernemer tijdens de corona-crisis

Sinds vrijdag 13 maart 2020 om middernacht mogen cafés, snacks, bistro's, brasseries,…

feb 18
Tzaziki, ladera en moussaka: 3 recepten uit de Griekse keuken van ‘madre’ Mariane

Via Mariane weten we dat koken en samen eten mensen dichter bij elkaar brengt. Daarom…

feb 03
De 8 typische wijnen uit de Elzas (Alsace)

De wijnen uit de Elzas worden vernoemd naar de druiven waarvan ze zijn gemaakt. Elke…

feb 02
Serveersters in het rood krijgen meer fooi

Serveersters die wel een extra zakcentje kunnen gebruiken, doen er goed aan om de…

jan 29
Horecazaak succesvol starten: check deze 12 stappen

Doorloop de checklist en start succesvol je horecazaak!

jan 25
Wat is vegetarisch, en wat is het niet?

We helpen - geruggesteund door ChefsproVeggie - voor eens en voor altijd een aantal…

jan 14
Zo organiseer je steeds een impactvol event. Download het gratis EventCanvas.

Iedereen die een event organiseert wil op de een of andere manier het gedrag van…