Categorie: Kennisbank

Alle weetjes, tips en recepten van en voor de horeca

mrt 27
Hashtags: top 50 van de meest gebruikte op sociale media

Twitter heeft ze. En Instagram, Tumblr en YouTube. En ook Facebook doet mee. Maar wat…

mrt 24
5 fabels en feiten over varkensvlees

Overmatige consumptie van varkensvlees zou niet alleen schadelijk zijn voor het…

mrt 22
Klachten los je op met dit 4 stappenplan

Klachten en klagende mensen. Niet bepaald het leukste onderdeel van werken in de horeca.

mrt 22
Een pakkende personeelsadvertentie schrijf je met deze 12 tips

Het vinden van personeel kan niet zonder een pakkende personeelsadvertentie. Maar een…

mrt 16
Brandy, Armagnac en Cognac: de 2 belangrijkste verschillen

Brandy, Armagnac en Cognac zijn wijndistillaten. Maar de namen worden nog al eens door…

mrt 10
De 7 arbeidsrisico’s om rekening mee te houden voor een fijne werksituatie

Voor werknemers in de horeca is een fijne werksituatie belangrijk. Hierdoor voelen ze…

mrt 07
Bepaal je primaire doelgroep met een ‘social persona’ om negatieve reviews te vermijden

Als je horecaondernemers vraagt wat hun doelgroep is, krijg je de meest uiteenlopende…

feb 28
De 4 pijlers van de professionele vaatwasser

Een (groot)keuken kan niet zonder industriële vaatwasser. Bij koken hoort nu eenmaal…

feb 27
Volg je hart, maar neem koffie mee. De 5 factoren van het zwarte goud

Van koffieliefhebber tot koffeoloog. We beginnen bij het begin. De oorsprong van de…

feb 25
Met klantdata behaal je meer omzet dankzij deze 9 tips

Als horeca-uitbater heb je heel wat waardevolle kennis over je gasten. Als je nu weet…