Alle weetjes, tips en recepten van en voor de horeca
De langste dag van het jaar is inmiddels alweer voorbij en de dagen worden weer…
Tafelschuimers zijn mensen die in je restaurant komen tafelen en vertrekken zonder de…
Waar mosterd in de eerste plaats natuurlijk een heerlijke smaak heeft, wordt het ook…
Een NEE! is soms onvermijdelijk of gewoon noodzakelijk. Maar het duidelijk zeggen,…
Maak je publiek (ook online) aan het lachen zodat er een prettige sfeer ontstaat. Dit…
Software in jouw horecazaak? Je bent toch horecaondernemer, geen IT’er. Klopt! Maar…
Een restaurantkeuken op de juiste manier inrichten is een hele klus. Laat je hierbij…
Werken als kelner in de horeca is leuk, maar ook zwaar. Nu zeker met dit mondmasker…
We vinden het heel normaal: een extraatje geven aan de bediening, nadat je uiteten…
Op hoog niveau koken met een foodcost van slechts 17%. Restaurant SAN in Gent bewijst…