Categorie: Nieuws

Alle laatste nieuws van en voor de horeca uit de gehele wereld.

jan 17
Tweede editie “Week van het Witloof” van 1 tot 7 februari 2023

Na de succesvolle eerste editie in 2022 organiseert VLAM van 1 tot 7 februari 2023…

jan 06
Driekoningen: snoep, 3 cadeautjes en een boon in de taart

Zonder taart of pannenkoeken is Driekoningen niet compleet. Wie de boon in het gebak…

jan 05
Smerig gedrag van gasten in de horeca. 4 getuigenissen van kelners.

Vier kelners uit de Nederlandse horeca klappen anoniem uit de biecht over het smerig…

dec 22
Lady Di was verzot op crêpes soufflées. Haar zoon op chocoladetaart.

Tijdens de kerstperiode laat het Brits koningshuis zich royaal gaan. Natuurlijk heeft…

dec 10
Poll: Hoe vaak bezocht jij een horecazaak in 2022?

Hoe vaak bezocht jij een restaurant, brasserie, snack, frituur of café of een…

dec 07
Nog een reeks van 50 culinaire citaten, quotes en (scheve) wijsheden over eten

Een eerste reeks van 50 culinaire citaten, quotes en (scheve) wijsheden over eten om…

dec 06
Dit receptenboek met 120 toprecepten is hét ideale kerstcadeau

Op 14 november werd het receptenboek "The Mastercooks: top van de Belgische…

nov 04
Ken jij de Belgische streekspecialiteiten? Doe de 20 vragenquiz

In België hebben we heel wat culinaire specialiteiten die de rijkdom van de Belgische…

nov 03
Onze 25 favoriete cocktails. Welke vind jij de lekkerste?

Een cocktail is een mengsel van minimaal drie ingrediënten, waarvan er twee drinkbaar…

nov 01
Alles over jeneverbessen. Met recept voor jeneverbessensaus bij wild.

Het gebruik van de jeneverbessen gaat terug tot de aloude Griekse en Arabische…