Categorie: Geen onderdeel van een categorie

sep 26
Een pakkende personeelsadvertentie schrijf je met deze 12 tips

Het vinden van personeel kan niet zonder een pakkende personeelsadvertentie. Maar een…

sep 26
Dit zijn de 7 zonden binnen de dienstverlening

Binnen de dienstverlening waar de horeca onder valt, worden negatieve gedragingen…

jun 01
Miikitco, professionele keukens voor gepassioneerde chefs

Het tijdperk dat de professionele keukens verstopt werden in de kelder of ergens in…

mei 21
Tips om je volgers aan het lachen te brengen. 25 culinaire mopjes als bonus

Maak je publiek (ook online) aan het lachen zodat er een prettige sfeer ontstaat. Dit…

mei 17
Koffieboer Andres Quintanilla over de problematieken in de plantages

Zoals ik in mijn vorige blogposts al vertelde, begint koffie bij de koffieboer die de…

mei 17
Op hoog niveau koken met een foodcost van slechts 17%. Het kan

Op hoog niveau koken met een foodcost van slechts 17%. Restaurant SAN in Gent bewijst…

mei 16
Lekker koken; het kan ook zonder tonijn. Dit zijn 4 gezonde en duurzame alternatieven.

Word een tonijnvrij restaurant, en toon aan dat je begaan bent met de gezondheid van…

mei 10
Een superleuke baan als kelner dankzij deze 10 handige tips

Werken als kelner in de horeca is leuk, maar ook zwaar. Nu zeker met dit mondmasker…

apr 29
Bepaal je primaire doelgroep met een ‘social persona’ om negatieve reviews te vermijden

Als je horecaondernemers vraagt wat hun doelgroep is, krijg je de meest uiteenlopende…

apr 28
Biercultuur in België dankzij belastingen, wetten en regels uit de 14de eeuw

Bier wordt gemaakt van water, graan, gist, kruiden en hop. Maar doe daar nog maar een…