Poll: Hoe vaak bezocht jij een horecazaak in 2022?

5/5
poll horeca

Hoe vaak bezocht jij een restaurant, brasserie, snack, frituur of café of een gelijkaardige horecazaak het afgelopen jaar? Antwoord onderstaande poll en maak kans op een waardebon van € 200 om te besteden bij een Mastercook. 

Lijstjes en evaluaties

We gaan de laatste weken van het jaar in, en het is dan altijd wel leuk om lijstjes en evaluaties te maken. En als je dan via onze poll ook nog kans maakt op € 200 om te besteden bij een Mastercook of Belgium, dan moet je niet twijfelen om deel te nemen.

De verkregen cijfers worden gebruikt voor een artikel. We vragen je naam en e-mailadres enkel in het kader van de loting. Je gegevens worden niet opgeslagen. 

Je kan wel gratis abonneren om tweewekelijks meer kans te maken op meer culinaire geschenken.

Poll

Hoeveel keer bezocht je het afgelopen jaar een horecazaak? Met dank om onderstaande poll in te vullen voor 31 januari 2023.

De resultaten worden uiteraard hier in een artikel gepubliceerd.

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten

Geverifieerd door MonsterInsights