Live Podcast Event van Satellite Gourmet tijdens Horeca Expo 2021

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.055 abonnees.

podcast sabine goethals horeca expo (1)

Tijdens Horeca Expo – van 21 tot en met 25 november – kan je in hall 8, stand 8315 mee aan tafel met Sabine Goethals (Satellite Gourmet) om live te luisteren naar de boeiende praatgasten over thema’s die de gastronomie en horeca aanbelangen. Twee uur na de opname kan je de podcasts herbeluisteren via deze pagina. 

Horeca Expo

Horeca Expo is al 30 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens.

Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots.

De beurs gaat dit jaar open van 21 tot en met 25 november en toegankelijk van 10u30 tot 18u, behalve op donderdag, dan gaan de deuren dicht om 17u.

Naast het ruime exposantenaanbod, biedt de beurs ook een uitgebreid randprogramma aan met workshops, culinaire wedstrijden, seminaries, kookdemo’s en dit jaar dus ook een life podcast van onze partner Satelitte Gourmet.

Podcast

Een podcast is een audio-uitzending waarbij het geluidsbestand wordt aangeboden door middel van webfeeds.

Dankzij de introductie van draagbare mp3-spelers zoals de iPod werd deze vorm van uitzenden snel populair onder radio-amateurs.

Het doel van de meeste podcasts is informatief en lijkt op een radiouitzending. Verschil is dat je zelf bepaalt wanneer je de verhalen wilt beluisteren.

sabine goethals podcast
Sabine Goethals genomineerd als ‘Best Female Host of The Year Belgian Podcast Awards’

Satellite Gourmet

Satellite Gourmet, de podcast van Sabine Goethals, deelt met haar luisteraars, positief geïnspireerde verhalen van verscheidene gastronomen: welke weg zij tot nu toe hebben afgelegd en welke ambities of dromen zij nog koesteren.

Daarnaast is er de missie om (jonge) culinaire talenten, (startende) horecaondernemers, en al wie dit wenst, te informeren over het reilen en zeilen van een horecazaak, de kook-en keukenverhalen van een chef, het toepassen van de gastvrijheid en de beleving, de vakkennis en hoe voeding en dranken worden verwerkt en geserveerd in elke horecazaak.

Life Podcast tijdens Horeca Expo

Tijdens Horeca Expo ontvangt Sabine Goethals – genomineerd als ‘Best Female Host of The Year Belgian Podcast Awards’ – op haar stand 8315 in hall 8, elke dag boeiende praatgasten en jij kunt aan tafel om live mee te luisteren. 

Gasten zoals culinair auteur Ilse D’hooge, grillmaster Peter Declercq, chef Thijs Vervloet, chef Thomas Demuynck, sommelier Dries Corneillie, Eddy Croes van Winterhalter Belgium, Iris Cornette en Marc Coppens van Ter Groene Poorte en Jeanine Sok, de special guest uit Nederland.

De opnames gaan door op zondag om 14u, maandag om 11u en daarna elke dag om 11u, 14u en 16u.  

De podcasts zijn twee uur na de opname ook te beluisteren via deze pagina. Scroll verder…

podcast horeca expo sabine goethals

In afwachting

Luister in afwachting naar onze selectie podcasts van Satellite Gourmet, maar er zijn er best veel meer, en niet alleen audio-podcasts, maar ook video-podcasts die we ook in al onze dagelijkse blogartikels delen. 

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights