• Horeca Webzine
  • Adverteren
    • Statistieken website
  • Partnerships
    • Partners Horeca Webzine
    • Premium Partner worden
    • Content Partner worden
  • Online Marketing
    • Formules Online Communicatie
      • Performante webshop
  • Shoppen
    • Winkelmand
    • Afrekenen
  • Communities
    • Community mārie
      • Welkomstbericht nieuwe leden mārie
  • Recepten van Chefs
    • Recept insturen
  • Gratis abonnement
    • Winnaars wekelijkse waardebon
  • Kaarten
    • Community mārie
    • The Mastercooks of Belgium 1980-2020
    • Partners Horeca Webzine
  • Contact
  • Divers
    • Brand Ambassador
    • Privacy Policy
    • Vacature
Horeca Webzine
  • Nieuws
  • Kennisbank
  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Feestzaal
  • Catering
  • Leveranciers
  • mārie
  • Mastercooks
No Result
View All Result
  • Nieuws
  • Kennisbank
  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Feestzaal
  • Catering
  • Leveranciers
  • mārie
  • Mastercooks
No Result
View All Result
Horeca Webzine
No Result
View All Result
Home Nieuws

Pim en Wendell startten in 2020 ‘dark kitchen’ The Green Fox

Horeca Webzine by Horeca Webzine
21/12/2020
in Nieuws, Nederland
0
Pim Wendell The Green Fox Horeca Webzine
59
VIEWS

Lees ook:

Het ijzerkoekenoproer en nieuwjaarskoeken. Recept en geschiedenis vanaf 1770

Geen versoepelingen voor Nederlandse horeca op 1 januari

Een nieuw bezorgrestaurant in Alkmaar: altijd fijn, toch? Helemaal nu we helaas voorlopig nog niet uit eten kunnen. Dat dachten de vrienden Pim en Wendell ook en startten The Green Fox, een dark kitchen waar je heerlijke verse maaltijden kunt bestellen.

Dark Kitchen

The Green Fox is een virtueel restaurant, ook wel dark kitchen, cloud kitchen of ghost kitchen genoemd.

“Een dark kitchen is een onderneming die zich 100% focust op maaltijdbezorging”, vertelt Wendell. “Hier vind je geen sfeervol gedekte tafels en romantische verlichting, maar een optimaal ingerichte keuken vanuit waar een ruim aanbod aan gerechten door de hele stad verspreid wordt.”

Dit fenomeen ontstaat door de alsmaar stijgende huurprijzen in stadscentra, en de toenemende populariteit van maaltijdbezorging. Tijdens de coronacrisis natuurlijk een hele slimme keuze, lijkt ons.

“Ik ben mijn hele leven al kok”, vertelt Pim. “Ik heb ook zelf een restaurant gehad maar dat heb ik een paar jaar terug verkocht.”

Daarna is hij als freelance kok aan de slag gegaan en heeft een bedrijf opgezet waarin hij freelance koks verhuurt. Wendell heeft een feest- en karaoke-locatie in Alkmaar. Ze kennen elkaar al jaren.

partner the holy spiritus (2)
- ADVERTENTIE -

Droom van Pim en Wendell

De droom van een eigen onderneming zoals een dark kitchen samen bestond al langer. Nu het door de coronacrisis wat rustiger is met het andere werk zijn Pim en Wendell ervoor gegaan. Zo hebben ze van de coronacrisis toch nog wat positiefs gemaakt.

Van slowcooked kip tot vegan hotdogs

Wendell en Pim bieden verschillende burgers, kipgerechten, spareribs en vegan gerechten aan.

Het belangrijkste voor hen is kwaliteit leveren. Zo komen de hamburgers bijvoorbeeld niet uit de frituur en weten ze precies bij welke slager in Friesland het vlees vandaan komt. 

gratis abonnement Horeca Webzine (1)

De gedreven ondernemers willen hier in de toekomst zeker mee doorgaan en meer vestigingen in Alkmaar openen om het bezorggebied te kunnen uitbreiden.

En ze hebben nog meer leuke plannen. Zo denken Pim en Wendell erover na om barbecue-pakketten te gaan leveren en iets op te zetten voor grote stukken vlees zoals rollades.

Eerst verschenen: In de Buurt.

Tags: Alkmaardark kitchendeliveryNederlandonline restaurant
ShareTweetShare
Previous Post

Kerst in Finland: naamdag van Adam en Eva. Weetjes en 3 recepten

Next Post

Joelfeest: kerststronk, varkentjes van marsepein en gebraiseerd everzwijn

Horeca Webzine

Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

Next Post
Joelfeest: kerststronk, varkentjes van marsepein en gebraiseerd everzwijn

Joelfeest: kerststronk, varkentjes van marsepein en gebraiseerd everzwijn

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de Privacy Policy.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken zoals een gastro mārie bon, een Box Bon Moments of De Grote Groentebijbel met niet minder dan 120 recepten van Frank Fol.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

We hebben je gratis abonnement op Horeca Webzine ontvangen. Controleer nu nog even je inbox of spammap om je mailadres te bevestigen.

RECENTE BERICHTEN

IYFV 4 paddenstoelen groenten en fruit frank fol

#IYFV2021: paddenstoelen, van champignon tot cantharel

28/01/2021
Logo laten maken of zelf ontwerpen? 6 tips.

Logo laten maken of zelf ontwerpen? 6 tips.

27/01/2021
star of the belgian cuisine ster van de belgische keuken

Wedstrijd ‘The Star of Belgian Cuisine 2021’ uitgesteld

27/01/2021
autocontolesysteem FAVV Horeca Webzine

Zo bekom je een gevalideerd autocontrolesysteem in de horeca

26/01/2021
vervaldatum tripadvisor beoordelingen horeca

Een vervaldatum voor beoordelingen op TripAdvisor in 2021?

25/01/2021

MEEST GELEZEN

  • Horeca Webzine premium partners copy (2)

    Teken de petitie, de horeca in België en Nederland moet weer open!

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Wat is de dresscode in het Hof van Cleve van Peter Goossens?

    231 shares
    Share 231 Tweet 0
  • Meer dan 100 horecazaken met een leuk terras in Vlaanderen

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Zowat 550 cateraars en feestzaaluitbaters zijn de ongelijkheid beu en stappen naar de rechter 

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Vlaamse cateraars en feestzaaluitbaters groeperen zich om hun rechten op te eisen

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

  • Home
  • Statistieken website
  • Privacy Policy
  • Contact

© 2019 - Horeca Webzine

No Result
View All Result
  • Horeca Webzine
  • Adverteren
    • Statistieken website
  • Partnerships
    • Partners Horeca Webzine
    • Premium Partner worden
    • Content Partner worden
  • Online Marketing
    • Formules Online Communicatie
      • Performante webshop
  • Shoppen
    • Winkelmand
    • Afrekenen
  • Communities
    • Community mārie
      • Welkomstbericht nieuwe leden mārie
  • Recepten van Chefs
    • Recept insturen
  • Gratis abonnement
    • Winnaars wekelijkse waardebon
  • Kaarten
    • Community mārie
    • The Mastercooks of Belgium 1980-2020
    • Partners Horeca Webzine
  • Contact
  • Divers
    • Brand Ambassador
    • Privacy Policy
    • Vacature

© 2019 - Horeca Webzine

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Bezoek onze Privacy Policy.