Partners Horeca Webzine

We stellen hieronder graag onze Partners voor (in alfabetische volgorde).

Ook Partner van Horeca Webzine worden? Er zijn verschillende mogelijkheden. Klik hier.

Klik op een logo P voor de adresgegevens en link naar het artikel op Horeca Webzine.

Klik in de linkerhoek van de grijze banner boven de kaart (kadertje met pijltje) voor het overzicht en in de rechterhoek van de grijze banner boven de kaart (4 hoekjes) om de kaart te vergroten.

Bagel Corner onderscheidt zich als de specialist van de bagel in Frankrijk en België en heeft als doel een aanbod aan te bieden voor alle momenten van de dag.

Photography Bart Tanghe is gespecialiseerd in food en horeca. Maar is even gepassioneerd in bedrijfsreportages, bedrijfsportretten en architectuurfoto’s.

Dankzij de verwerking van plantaardige grondstoffen zijn de biorietjes en bestek van biofase volledig biologisch afbreekbaar zonder tussenproces.

Châteaux Vini verkoopt wijnen rechtstreeks ingevoerd uit Frankrijk en Italië aan particulieren, horeca en bedrijven. Levering aan huis of afhalen in de winkel.

Bij Chef & Knife koop je als chef en hobbykok verschillende soorten keukenmessen waar je jarenlang plezier aan beleeft. Ook slijperij en workshops.

premium partner chef's food products (2)

Chef's Food Products streeft om op ambachtelijke schaal een reeks van top-producten te ontwikkelen en te produceren onder eigen merk.

Met reeds meer dan 30 jaar ervaring als technisch installateur en service provider helpt DCP bv je met luchtzuivering, LED-verlichting en met je elektriciteitsnet.

Vertrekkend vanuit de klassieke Franse keuken tovert Mastercook Patrick Caignau een moderne interpretatie van verse seizoenproducten op het bord.

ERA online services is een stevige partij om je online communicatie waaronder het bouwen van een site en sociale media van jouw bedrijf te verzorgen.

premium partner pH-20

Hangers&Co levert kleerhangers. kledinghoezen en kledingrekken in de hele wereld, snel en tegen scherpe prijzen. In grote en kleine hoeveelheden.

Voor Koffeologe Jeanne Gennar heeft koffie een ziel. Het beleven met alle zintuigen, het bezig zijn met een puur product als koffie is kunst op zich.

premium partner keurslager

Kwaliteit, versheid én hygiëne: daar is het de Keurslager om te doen. Elke dag opnieuw werkt hij aan zijn winkelinrichting, productpresentatie, bediening,...  

Kyzoe Hosting verzorgt als kwalitatief hoogstaand hostingbedrijf alle vormen van supersnelle hosting voor een betaalbare prijs.

New Ratatouille is een aangenaam en gezellig binnenspeelplein. Er is een grote peuterzone, een Fun-House en een buitenterras voor de ouders.

premium partner marie (1)

mārie is de community van Horeca Webzine met gezellige cafés, tavernes, tearooms, bistro’s, brasseries, restaurants, feestzalen, cateringbedrijven en hotels.

Dit Belgisch bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp, de levering en de projectondersteuning van professionele keukenapparatuur.

premium partner PAY HUBGRADE (1)

PayHubgrade België is een veilige, efficiënte, betrouwbare en onafhankelijke makelaar die de beste partijen samenbrengt: betaalterminal en transactieverwerker op maat voor elk type horecazaak.

premium partner pH-20

Laat je vooral goed adviseren én kies voor een test die goedgekeurd is door het FAGG, het FAVV van de medische wereld. pH-20 heeft die in het aanbod.

Visbedrijf Quisquater onderscheidt zich met een totaal productenpakket vis, schaal- en schelpdieren voor de chef, als in de winkel.

premium partner royal teas geluwe

Royal Teas selecteert zorgvuldig thee van hoge kwaliteit, hoofdzakelijk zuivere thee bestaande uit volledige theeblaadjes.

Heb jij een horecazaak? Doe dan beroep op TableFever voor het aannemen van de reservaties. Ook voor de takeaway.

De ciders, honingwijnen, distillaten en likeuren van The Holy Spiritus BV behoren tot de absolute crème de la crème. Ze stralen liefde en warmte uit.

The Mastercooks of Belgium® zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed en het creatieve brein van de landelijke culinaire toekomst en eigen producten.

Tuinen Deblauwe staat het gehele jaar klaar voor het onderhoud of heraanleg van je tuin in de Provincie West-Vlaanderen; zowel privé als bedrijf.

Wijnhandel Van Den Bossche is een referentie inzake Franse en wereldkwaliteitswijnen. Directe import. Dagelijks proeverij in de vinotheek te Maldegem.

Frank Fol van We’re Smart® World wil mensen en bedrijven samenbrengen die gezond, ecologisch en duurzaam bezig zijn.

premium partner weyn's honing

Weyn’s Honing slaagt reeds een halve eeuw om zich te profileren als één van de voornaamste Belgische ondernemingen binnen de honingbranche.

Hoge vlammen en stinkende dikke rookpluimen, met rauw en verbrand vlees als resultaat. Dat is nu verleden tijd, want met de Yakiniku is iedereen een meestergriller!

Zozen brengt alternatieve gezonde voeding en dranken.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Wens je ook dagelijks 1 exclusief nieuwsbericht ontvangen via WhatsApp, geef dan je telefoonnummer.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.