Partners Horeca Webzine

We stellen hieronder graag onze Partners voor (in alfabetische volgorde).

Ook Partner van Horeca Webzine worden? Er zijn verschillende mogelijkheden. Klik hier.

Klik op een logo P voor de adresgegevens en link naar het artikel op Horeca Webzine.

Klik in de linkerhoek van de grijze banner boven de kaart (kadertje met pijltje) voor het overzicht en in de rechterhoek van de grijze banner boven de kaart (4 hoekjes) om de kaart te vergroten.

airprotecting.com Horeca Webzine partner

DCP BV, het bedrijf die Airprotecting.com beheert, bestaat meer dan 30 jaar als technisch installateur en service provider.

Het coronatijdperk zorgt voor andere noden. We moeten het virus zo beperkt mogelijk ons leven laten beïnvloeden. Dat kan op verschillende manieren: handgel, mondmaskers, afstand houden,…  Een bijkomende manier is het virus met alle technologische middelen bestrijden.

De missie van Airprotecting.com is met luchtzuiveringssystemen de rondzwevende virussen te doden zonder mens en dier in gevaar te brengen. Lees meer.

bagelcorner Horeca Webzine

Bagel Corner onderscheidt zich als de specialist van de bagel in Frankrijk en België en heeft als doel een aanbod aan te bieden voor alle momenten van de dag. 

Een bijzonder uitgebreide keuze aan bagels, maar ook desserts en seizoensgebonden producten: soepen in de winter en salades in de zomer. 

Bagel Corner is een dynamisch en modern franchise-concept met op dit ogenblik 53 restaurants die samen jaarlijks zowat 1.500.000 bagels verkopen. Lees meer… 

biofase Horeca Webzine
Biofase ontwikkelt uitsluitend producten met agro-industrieel afval en natuurlijke bronnen als grondstof. Dankzij de verwerking van plantaardige grondstoffen zijn de biorietjes en bestek volledig biologisch afbreekbaar zonder tussenproces. Goed voor de laagste ecologische voetafdruk in zijn categorie.
 
Met avocadopitten als grondstof draagt Biofase bij aan de verwerking van agrarisch afval tot een milieuvriendelijk alternatief voor schadelijk plastic.  
Op die manier brengt Biofase producten op de markt die echt een verschil maken. Lees meer…
partner chateaux vini

‘Châteaux’ zag het levenslicht in 1997 en verkocht initieel Franse wijnen. Maar oprichter Bart Rogiers kon aan de lokroep van Italië niet weerstaan en in 2009 werd het gamma volledig Italiaans en werd het woordje ‘Vini’ toegevoegd aan de naam. De naam ‘Châteaux Vini’ dekt nu volledig de lading.

Châteaux Vini verkoopt wijnen rechtstreeks ingevoerd uit Frankrijk en Italië aan particulieren, horeca en bedrijven.

Er wordt aan huis of op de zaak geleverd maar je kan ook terecht in de winkel die open is op vrijdag en zaterdag. Lees meer

ERA online services Horeca Webzine

Vier decennia ervaring in de horeca, gekoppeld aan vernieuwende inzichten van jonge marketeers en een nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners, maakt van ERA online services een stevige partij om ook de online communicatie – Social Media Marketing, Content Marketing, E-mail Marketing, Online Regie – van jouw horecazaak of horeca-gerelateerd bedrijf te verzorgen.

ERA online services kan je ook op een snelle en efficiënte manier ondersteunen en helpen bij de uitvoering van een aantal administratieve taken zowel in het Nederlands, Frans of Engels via cloud computing.  Lees meer…

Kyzoe Hosting Horeca Webzine
Kyzoe Hosting verzorgt hosting sinds 1998 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een kwalitatief hoogstaand hostingbedrijf dat alle vormen van supersnelle hosting aanbiedt voor een betaalbare prijs.
 
De servers en hostingpakketten van Kyzoe Hosting zijn geoptimaliseerd voor snelheid en veiligheid. Dagelijkse backups zorgen ervoor dat je data altijd veilig is, ook in geval van een storing.
 
Als kers op de taart verhuist Kyzoe Hosting je website of webshop en e-mailadressen gratis. Lees meer…
new ratatouille Horeca Webzine
New Ratatouille is een aangenaam en gezellig binnenspeelplein. Er is een grote peuterzone met ballenbad, kruipzone, glijbaan, leerrijke speelborden, … en voor de oudere kapoenen is er een uitdagend Fun-House.

De sportievelingen kunnen zich uitleven in een afgesloten voetbalveld en basketring en de ouders kunnen ondertussen genieten van een hapje en een drankje.

Bij mooi weer is het aangenaam vertoeven op het buitenterras van New Ratatouille. Daar kunnen de kinderen zich uitleven op het houten piratenschip met glijbaan, touwladder en schommel. Lees meer…

Heb jij een bistro, brasserie, restaurant, sterrenzaak of restaurantketen? Resengo wordt op maat van jouw zaak geconfigureerd. Uit een uitgebreid aanbod aan features kies jij de functionaliteiten die passen bij jouw horecazaak. Jouw reserveringen worden automatisch ingepland volgens jouw regels.

Voor een naadloze en responsive integratie op jouw website kan de online-reserveringsmodule aangepast worden aan je eigen huisstijl. Daarnaast betaal je bij Resengo een vaste maandelijkse prijs. Je betaalt dus geen kosten per reservering of per couvert. Lees meer…

partner the holy spiritus (3)

Wat in eerste instantie geheel onschuldig is begonnen als een hobby, veranderde al snel in een passie en heeft in 2018 geleid tot de oprichting van The Holy Spiritus BV.

De ondernemers achter The Holy Spiritus BV zijn Tom Genbrugge en Goderic Van den Brande. Beiden hebben ze meer dan een decennia ervaring met het produceren van dranken gemaakt van fruit en/of honing.

De ciders, honingwijnen, distillaten en likeuren van The Holy Spiritus BV behoren tot de absolute crème de la crème. Ze proeven liefde, duurzame aandacht en dat vleugje gekte als geheim ingrediënt. Lees meer… 

The Mastercooks of Belgium® zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed. Zij toveren elke dag met de fantastische ingrediënten die ons land rijk zijn. Zij zijn het creatieve brein van de landelijke culinaire toekomst en bezorgen elke dag duizenden mensen een onvergetelijke smaakbeleving.

The Young Masters© is een creatief labo binnen de Mastercooks of Belgium. Deze culinaire jongerengroep bestaat uit een twintigtal Belgische chefs die nieuwe ideeën uitwerken om de Belgische keuken naar de toekomst toe nog sterker en aantrekkelijker te maken, zowel in België als in het buitenland. Lees meer… 

tuinen deblauwe Horeca Webzine
Tuinen Deblauwe staat het gehele jaar klaar voor het onderhoud of heraanleg van je tuin in de Provincie West-Vlaanderen; zowel privé als bedrijf. Maaien van het gazon, scheren van hagen, tuin winterklaar maken en de tuin een grondige voorjaarsbeurt geven, zijn maar enkele van de diensten.
 
Dit kan ook met een tuinonderhoudscontract voor een bepaalde duur op vooraf afgesproken momenten: wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Zo weet je op voorhand wat het onderhoud van je tuin zal kosten en kan je er zorgeloos van genieten.
 
Maar je kan ook bij Tuinen Deblauwe terecht voor het leggen van graszoden, terras, allerlei grondwerken en het plaatsen van borduren, goten en afsluitingen. Lees meer… 
partner were smart world

We’re Smart® World wil mensen en bedrijven (We’re) samenbrengen die gezond, ecologisch en duurzaam bezig zijn.

We’re Smart® World wil dat we van elkaar leren en elkaar versterken met als enige doel onze maatschappij te laten evolueren naar slimmere (Smart) oplossingen voor ons lichaam, de natuur en de wereld (World). 

Projecten en acties zoals De Week van groenten en fruit©, de TOP 100 Best Vegetables Restaurants, The Vegetables Chef® en We’re Smart® Green Guide willen daarbij bijdragen. 

Samen met de Awards die elk jaar worden uitgereikt, creëerde We’re Smart® World de We’re Smart Green Guide, een online gids met daarin de beste groenterestaurants ter wereld. Lees meer… 

wijnhandel Van Den Bossche Horeca Webzine

Was in de vorige eeuw Wijnhandel Van Den Bossche reeds een referentie inzake Franse kwaliteitswijnen, de wijnpassie van Steven Herteleer die sinds 1995 de zaak leidt, dreef hem echter verder dan Frankrijk.

Meer dan ooit wordt de selectie wijnen verfijnd en gaat de voorkeur naar de autochtone cépages. Directe import, een goede relatie met de wijnmaker en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. 

Je kan dagelijks terecht in de wijnhandel-vinotheek langs de N9 in Maldegem voor het proeven van een twintigtal wijnen en voor advies betreffende de juiste wijnkeuze voor je feest, receptie of menu.

Naast wijnen en likeuren vind je er ook een uitgebreid assortiment Italiaanse producten. Lees meer…

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken zoals een gastro mārie bon, een Box Bon Moments of De Grote Groentebijbel met niet minder dan 120 recepten van Frank Fol.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.