Onze Partners

Français

We stellen hieronder graag onze Partners voor (in alfabetische volgorde).

Ook Partner van Horeca Webzine worden? Er zijn verschillende mogelijkheden. Klik hier.


Bagel Corner

Bagel Corner onderscheidt zich als de specialist van de bagel in Frankrijk en België en heeft als doel een aanbod aan te bieden voor alle momenten van de dag. Een bijzonder uitgebreide keuze aan bagels, maar ook desserts en seizoensgebonden producten: soepen in de winter en salades in de zomer. 

Partners Horeca Webzine

Bagel Corner is een dynamisch en modern concept met op dit ogenblik 53 restaurants die samen jaarlijks zowat 1.500.000 bagels verkopen.Bagel Corner heeft de ambitie om dé referentie van de bagel in kleine identiteiten in Europa te worden met 100 restaurants in 2022 en 250 op termijn. 

Lees meer over Bagel Corner.


Butchers Secret

Butcherssecret is dé leverancier van doorgaans handgeselecteerde vleessoorten (rund, kalf, lam, varken, wild en gevogelte) voor de slagerij en horeca. Sta versteld van wat een kleine leverancier, gepassioneerd door versheid, kwaliteit, prijs … meer kan doen voor je dan de gekende klassieke groothandels. En dit zowel in prijzen, als in flexibiliteit!

Partners Horeca Webzine

Het koppelen van eigenslacht met aankoop van volledige kwartieren in het buitenland en handgeselecteerde producten maakt van Butcherssecret een écht unieke grossier. Het eigen merk “Butcherssecret Gold” en “Butcherssecret Platina” houdt in dat een eigen handselectie wordt doorgevoerd door middel van een vooropgesteld lastenboek.

Lees meer over Butchers Secret.


Crispy Foodbar & Takeaway

crispy foodbar takeaway Deinze Horeca Webzine

Sinds 20 april 2020 waait er een nieuwe wind door broodjeszaak Crispy in De Prijkels van Kruisem. Na dertien jaar werd de zaak overgenomen door de zussen Amber en Febe Duym.

Een eigen broodjeszaak is altijd hun droom geweest. Ze hebben vroeger altijd in broodjeszaken gewerkt en wisten dat het er ooit van zou komen.

In Crispy Foodbar & Takeaway kan je terecht voor broodjes en salades, maar ook voor versgemaakte warme gerechten zoals lasagne, spaghetti bolognaise, andere pastagerechten en croque monsieurs. Ze hebben ook eigen creaties zoals het broodje Justo met kaas, spek, appel en bieslookdressing en hun salade met geitenkaas en peperkoek. 

Lees meer over Crispy Foodbar & Takeaway.


Olive Garden – Kitchen & Bar

Partners Horeca Webzine

Midden in de wijk Bolnes opende Olive Garden – Kitchen & Bar na een grote verbouwing haar deuren in augustus 2019. In dit nieuw Mediterraans Grand Café waar iedereen zich thuis voelt is er een ruime keuze aan kleine en grote gerechten.

Olive Garden – Kitchen & Bar is een bar, restaurant en lounge voor jong en oud, het hele gezin, of een romantisch avondje uit. Zomers met mooi weer kan je er heerlijk buiten zitten op het ruime terras en genieten van een lekkere cocktail. In de winter knus binnen in de lounge aan het raam genieten van een warm drankje met iets zoets.

Lees meer over Olive Garden – Kitchen & Bar.


OMJB – Online Met Je Business

Online Met Je Business focust zich volledig op het ondersteunen van KMO’s in alle sectoren, freelancers en VA’s met diverse online diensten.

Partners Horeca Webzine

OMJB, dat is het koppel Carmen en Peter in de eerste plaats, aangevuld met een straf team freelancers die ingezet worden op het moment dat het nodig is. Zo kan OMJB enerzijds de prijzen laag houden en anderzijds snel reageren met een oplossing. 

De freelancers kunnen ingezet worden voor zowel kleine klussen als voor grotere projecten. Samen werken we aan je website, verwerken we je ideeën in een plan en helpen we je met al je vragen. En al is het OMJB-team heel divers, je hebt altijd één aanspreekpunt.

Lees meer over OMJB.


Resengo

Heb jij een bistro, brasserie, restaurant, sterrenzaak of restaurantketen? Resengo wordt op maat van jouw zaak geconfigureerd. Uit een uitgebreid aanbod aan features kies jij de functionaliteiten die passen bij jouw horecazaak. Jouw reserveringen worden automatisch ingepland volgens jouw regels.

Partners Horeca Webzine

‘Resengo Tafels’ kan gekoppeld worden aan interessante software zoals Lightspeed, Nostradamus, MailChimp, Ingenico of Smart Event Manager. Voor een naadloze en responsive integratie op jouw website kan de online-reserveringsmodule aangepast worden aan je eigen huisstijl. Daarnaast betaal je bij Resengo een vaste maandelijkse prijs. Je betaalt dus geen kosten per reservering of per couvert.

Lees meer over Resengo.


The Mastercooks of Belgium

the mastercooks logo Horeca Webzine

‘The Mastercooks of Belgium®’ zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed. Zij toveren elke dag met de fantastische ingrediënten die ons land rijk zijn. Zij zijn het creatieve brein van de landelijke culinaire toekomst en bezorgen elke dag duizenden mensen een onvergetelijke smaakbeleving.

‘The Young Masters©’ is een creatief labo binnen de Mastercooks of Belgium®. Deze culinaire jongerengroep bestaat uit een twintigtal Belgische chefs die nieuwe ideeën uitwerken om de Belgische keuken naar de toekomst toe nog sterker en aantrekkelijker te maken, zowel in België als in het buitenland.

Lees meer over The Mastercooks of Belgium.


Maak ook kennis met onze Exchange Partners, Content Partners en Affiliate Partners.

Français

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op een waardebon voor een diner bij een meesterkok van The Mastercooks of Belgium, een etentje in een bistro of brasserie, een overnachting in een B&B, een reductiebon bij een party cateraar, een kartonnetje exclusieve wijn of een limited edition van een stevig Belgisch bier, enz. te winnen.

Om onze communicatie te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

RECENT NIEUWS

MEEST GELEZEN