Content Partners

Als Content Partner van Horeca Webzine bereik je jouw doelpubliek. De lezers van Horeca Webzine zijn horeca-uitbaters, horecaleveranciers, hobbykoks en consumenten. Zie de statistieken.

Gelegenheidsredacteur

Heb je een vlotte pen, maar nog geen blog en weet je niet hoe er aan te beginnen? Dan nodigen we je uit om Content Partner te worden van Horeca Webzine.

Als gelegenheidsredacteur van Horeca Webzine ben je een specialist in je vak. Op regelmatige basis schrijf je hier op de site een blogpost van minstens 500 woorden met diverse tips, weetjes en/of inspirerende verhalen van en voor de horeca.

Bereik je doelgroep nu nog beter: word Content Partner van Horeca Webzine.
We helpen je met het maken van artikels in WordPress.

Ondersteuning

Heb je geen ervaring met WordPress of het publiceren van blogposts? We helpen je zodoende je blogpost er professioneel uitziet en gevonden wordt op het internet. Zo kan je onder andere rekenen op hulp bij

 • het maken van blogposts in WordPress
 • de opmaak van je blogpost met alinea’s en knopjes
 • het herlezen van jouw tekst(en)
 • het kiezen van de juiste sleutelwoorden
 • het vinden van unieke foto’s als je die zelf niet hebt

Views, shares & leads

Eens jouw blogpost is gepubliceerd op de website, delen we het op onze Facebookpagina en onder andere in de Facebookgroep om zoveel mogelijk views, shares en finaal ook leads op te leveren. Uiteraard mag je jouw blogpost dan ook delen via jouw kanalen.

Je blogpost krijgt ook een plaatsje in de wekelijkse Nieuwsbrief die op zaterdagmorgen naar meer dan 6.500 mailadressen wordt gestuurd.

Hoeveel views, shares en leads een artikel opbrengt, hangt sterk af van het thema. Zo haalde dit artikel al 8,5k views met meer dan 200 shares en dit artikel 4,3k views om er maar twee te vernoemen.

Na een paar maanden kan je jouw blogpost ook ‘finetunen’ met een recentere foto of informatie, en kunnen we dit nog eens delen.

Tegenprestatie

Bij een engagement om minimum 1 blogpost van minimum 500 woorden per maand aan te leveren voorzien we als tegenprestatie:

 • een eigen account op de site; je schrijft dus in eigen naam
 • link naar je website of een specifieke dienst in het kader van het artikel

Bij een engagement om minimum 2 blogposts van minimum 500 woorden per maand aan te leveren voorzien we als tegenprestatie vanaf de tweede maand:

 • een eigen account op de site; je schrijft dus in eigen naam
 • link naar je website of een specifieke dienst in het kader van het artikel
 • je logo met een voorstelling bij de Partners
 • je logo in de wekelijkse Nieuwsbrief
 • je logo op de omslagfoto’s van onze Social Media zoals bv de Facebookpagina en deze drukbezochte groep

Aan de slag

Interesse om Content Partner van Horeca Webzine te worden? Stuur ons dan een (link naar een) proefartikel.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op een waardebon voor een diner bij een lid van onze community of bij een meesterkok van The Mastercooks of Belgium van je keuze. Als horeca-uitbater maak je bovendien nog kans op een superleuk geschenk van een leverancier.

Om onze communicatie te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

RECENT NIEUWS

MEEST GELEZEN