Partnerships

Als Partner van Horeca Webzine geniet je gedurende een geheel jaar van een ongeziene zichtbaarheid met je bedrijf, merk of zaak op deze site, in de wekelijkse mailings en de sociale-mediakanalen van Horeca Webzine. De tegenprestatie kan op verschillende manieren worden vergoed.

Horeca Webzine

Horeca Webzine is een sterk groeiend interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld. Bekijk de statistieken van de website.

Partners

We onderscheiden 3 soorten partners met één rode draad: win-win voor beide partijen.

Premium Partners

Premium Partner copy

Voor slechts €1 per dag geniet je gedurende een geheel jaar van een ongeziene zichtbaarheid met je bedrijf, merk of zaak op de site van Horeca Webzine, in de wekelijkse mailings en via Facebook, Instagram en Twitter. 

Affiliate Partners

Horeca Webzine werkt samen met Daisycon, één van de vooraanstaande spelers binnen performance based marketing. Maar we bekijken alle vormen van Affiliate Programma’s en samenwerkingen.

Content Partners

Content Partners van Horeca Webzine zijn gelegenheidsredacteurs – specialisten in hun vak – die op regelmatige basis tips, weetjes en of inspirerende verhalen aanleveren omtrent hun producten en/of diensten.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Wens je ook dagelijks 1 exclusief nieuwsbericht ontvangen via WhatsApp, geef dan je telefoonnummer.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.