• Horeca Webzine
  • Adverteren
    • Statistieken website
  • Partnerships
    • Partners Horeca Webzine
    • Premium Partner worden
    • Content Partner worden
  • Online Marketing
    • Formules Online Communicatie
      • Performante webshop
  • Shoppen
    • Winkelmand
    • Afrekenen
  • Communities
    • Community mārie
      • Welkomstbericht nieuwe leden mārie
  • Recepten van Chefs
    • Recept insturen
  • Gratis abonnement
    • Winnaars wekelijkse waardebon
  • Kaarten
    • Community mārie
    • The Mastercooks of Belgium 1980-2020
    • Partners Horeca Webzine
  • Contact
  • Divers
    • Brand Ambassador
    • Privacy Policy
    • Vacature
Horeca Webzine
  • Nieuws
  • Kennisbank
  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Feestzaal
  • Catering
  • Leveranciers
  • mārie
  • Mastercooks
No Result
View All Result
  • Nieuws
  • Kennisbank
  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Feestzaal
  • Catering
  • Leveranciers
  • mārie
  • Mastercooks
No Result
View All Result
Horeca Webzine
No Result
View All Result
Home Nieuws België

“Pan voor de dikzak tafel 1 niet normaal.” Ober kan opstappen.

Horeca Webzine by Horeca Webzine
18/12/2019
in België, Nieuws
0
“Pan voor de dikzak tafel 1 niet normaal.” Ober kan opstappen.

Foto: jati, rr

33
SHARES
357
VIEWS

“Pan voor de dikzak tafel 1 niet normaal”. Die boodschap ontdekte Nadia op haar kasticket na pannenkoeken te hebben gegeten in brasserie Carrousel d’Anvers. Onaanvaardbare belediging, uiteraard. Ober kan opstappen.

Nog nooit zoiets meegemaakt

“Pan voor de dikzak tafel 1 niet normaal”, is de interne boodschap van de 30-jarige ober naar de keuken, die per ongeluk op het kasticket belandde in Carrousel d’Anvers op de Suikerrui.

Nadia kon er uiteraard niet mee lachen. “Nog nooit zoiets meegemaakt”, postte Nadia samen met haar kasticket op Facebook.

De post kreeg online veel aandacht en heel wat mensen vonden de weg naar de pagina van de brasserie, die haar rating dinsdag zag kelderen.

De zaakvoerder heeft zijn excuses al aangeboden en heeft de ober ontslagen.

Lees ook:

Gastvrouw/heer en maaltijdbezorger tot 100 snelst groeiende beroepen van de toekomst.

Nog 20 redenen waarom een job in de horeca de beste is.

Onaanvaardbaar

Matthias De Caluwe van Horeca Vlaanderen vindt de boodschap onaanvaardbaar. Dat zei hij in het Radio 2-programma Start Je Dag. “Gastvrij ondernemen is de basis van onze sector”, stelt hij. “Zelfs al was dit een interne boodschap van de zaal naar de keuken, dit kan niet. De uitbater moet zijn personeel heel zwaar aanpakken en zich verontschuldigen bij de gasten.”

Lees verder onder de winactie.

Goed personeel vinden moeilijk

Imad Hammoud, de uitbater van Carrousel d’Anvers, betreurt het incident ten zeerste. “Ik heb hier letterlijk de hele nacht wakker van gelegen”, vertelt hij woensdagmorgen. “Ik start een horecazaak om mensen te ontvangen en te behandelen met respect” , vertelde hij aan Jarit Taelman van Gazet van Antwerpen.

“Uiteraard heb ik dit niet gewild. Wat die ober gedaan heeft, is gewoon heel stom en onaanvaardbaar. Hij bracht niet alleen schade toe aan de gast, maar ook aan mij en aan de zaak. Het blijkt nog maar eens dat het heel moeilijk is om goed personeel te vinden.”

Lees verder over dit onaanvaardbaar incident.

Heb jij ook interessant nieuws, tips, weetjes, een inspirerend verhaal of een aanbieding? Stuur ons de link!

Bron: Gazet van Antwerpen, Jarit Taelman

Tags: horecajobs
Share33TweetShare
Previous Post

Van een sterrenrestaurant word je niet rijk

Next Post

Terras brasserie 2 cm te hoog. Uitbaters Thuys zijn dupe van wanbeleid en buurman.

Horeca Webzine

Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

Next Post
Terras brasserie 2 cm te hoog. Uitbaters Thuys zijn dupe van wanbeleid en buurman.

Terras brasserie 2 cm te hoog. Uitbaters Thuys zijn dupe van wanbeleid en buurman.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de Privacy Policy.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken zoals een gastro mārie bon, een Box Bon Moments of De Grote Groentebijbel met niet minder dan 120 recepten van Frank Fol.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

We hebben je gratis abonnement op Horeca Webzine ontvangen. Controleer nu nog even je inbox of spammap om je mailadres te bevestigen.

RECENTE BERICHTEN

autocontolesysteem FAVV Horeca Webzine

Zo bekom je een gevalideerd autocontrolesysteem in de horeca

26/01/2021
vervaldatum tripadvisor beoordelingen horeca

Een vervaldatum voor beoordelingen op TripAdvisor in 2021?

25/01/2021
mastercooks of belgium 24 meesterkoks box bon moments

Eén van deze 3 mastercooks is echt wel héél fotogeniek

22/01/2021
Location based Marketing: 5 redenen waarom ook jij er aandacht moet aan besteden

Location based Marketing: 5 redenen waarom ook jij er aandacht moet aan besteden

22/01/2021
IYFV 3 pastinaak groenten en fruit frank fol

#IYFV2021: pastinaak, voor ons geen ‘vergeten groente’ meer

21/01/2021

MEEST GELEZEN

  • Horeca Webzine premium partners copy (2)

    Teken de petitie, de horeca in België en Nederland moet weer open!

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Wat is de dresscode in het Hof van Cleve van Peter Goossens?

    231 shares
    Share 231 Tweet 0
  • Meer dan 100 horecazaken met een leuk terras in Vlaanderen

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Zowat 550 cateraars en feestzaaluitbaters zijn de ongelijkheid beu en stappen naar de rechter 

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Vlaamse cateraars en feestzaaluitbaters groeperen zich om hun rechten op te eisen

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

  • Home
  • Statistieken website
  • Privacy Policy
  • Contact

© 2019 - Horeca Webzine

No Result
View All Result
  • Horeca Webzine
  • Adverteren
    • Statistieken website
  • Partnerships
    • Partners Horeca Webzine
    • Premium Partner worden
    • Content Partner worden
  • Online Marketing
    • Formules Online Communicatie
      • Performante webshop
  • Shoppen
    • Winkelmand
    • Afrekenen
  • Communities
    • Community mārie
      • Welkomstbericht nieuwe leden mārie
  • Recepten van Chefs
    • Recept insturen
  • Gratis abonnement
    • Winnaars wekelijkse waardebon
  • Kaarten
    • Community mārie
    • The Mastercooks of Belgium 1980-2020
    • Partners Horeca Webzine
  • Contact
  • Divers
    • Brand Ambassador
    • Privacy Policy
    • Vacature

© 2019 - Horeca Webzine

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Bezoek onze Privacy Policy.