Ontdek hier enkele pareltjes van feestzalen

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Elk geslaagd feest of event begint bij het vinden van de perfecte feestzaal!  We helpen je hier een beetje.

Feestzaal

Een feestzaal is een zaal die gebruikt wordt voor het organiseren van feesten en bijeenkomsten. Vroeger was dit vaak in combinatie met een café of restaurant. Tegenwoordig zijn er veel grotere feestzalen met audiovisueel materiaal, zodat de zalen niet alleen geschikt zijn voor familiebijeenkomsten maar ook voor zakelijke of informatieve bijeenkomsten. Hieronder een overzicht.

Huwelijkslocaties

Jullie huwelijksavontuur begint bij de keuze van je feestzaal. House of Weddings biedt je een overzicht van de mooiste huwelijkslocaties in België. Laat je volop inspireren en droom weg bij het zien van deze fantastische locaties: van historische kastelen tot prachtige schuren en industriële gebouwen. Bekijk het overzicht.

Locaties voor een bedrijfsfeest

Ben je op zoek naar een feestzaal voor je bedrijfsfeest met onder andere ook audivisueel materiaal? Op de website van Salino vind je heel wat geschikte feestzalen in België.

Je feestzaal promoten op Horeca Webzine? Vraag de condities!

Heb je een interessant artikel? Stuur ons de link!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten