Online Marketing

Decennia ervaring in de horeca en het leveren van diensten gekoppeld aan vernieuwende inzichten van jonge marketeers en een nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners, maakt van ERA online services, een stevige partij om de online communicatie, marketing en administratieve taken van jouw horecazaak of horeca-gerelateerd bedrijf te verzorgen.

Online Marketing

Online of digitale marketing is een marketingtechniek die gebruik maakt van het internet om via de computer, laptop, smartphone en andere digitale media producten en diensten aan te prijzen.

De essentie van online marketing is klanten aan te trekken via het internet.

Er zijn heel wat mogelijkheden.

Het begint allemaal met het uitnodigen van prospecten naar je website, Facebookpagina of –groep, Twitter, Instagram en andere sociale media. 

Daarnaast zijn er ook nog andere manieren om een boodschap online te communiceren, bijvoorbeeld via E-mail en een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Tegenwoordig kan dit zelfs via WhatsApp en andere online chatdiensten.

Onze 4 diensten

marketing social media ERA online services

Social Media Management

Het gebruik van Social Media is ook voor jou een waardevolle toevoeging in het promoten van je zaak of bedrijf. 

Social Media biedt je een enorm platform om met je doelgroep in contact te komen.  

Het zorgt voor meer naamsbekendheid en Social Media Signals hebben een grote invloed op de ranking van jouw website in Google.

De keuze uit onze vijf formules Social Media Management al dan niet in combinatie met het beheer van je website, Content Writing, het beantwoorden van de reviews op al jouw accounts (Tripadvisor, Google, Facebook,…), het in de gaten houden van de online aanwezigheid van jouw bedrijf en E-mail Marketing, laten je toe om te groeien aan een heel voordelig tarief.

marketing content writing ERA online services

Content Writing

Content Writing – of het schrijven van informatieve artikels – maakt deel uit van Content Marketing. 

Met Content Marketing maak je klanten door het helpen van jouw prospects. En helpen doe je door je kennis in je vakgebied te delen. Op die manier waarderen de prospects je en belonen ze je daarvoor door klant te worden.

Content moet je laten schrijven omdat je té gedreven bent door verkoop. 

Je weet ook teveel over je producten of diensten. En je hebt dan ook steeds de neiging de informatie van hoe goed jouw producten wel zijn door de strot van je prospects te willen duwen, en die dan… afhaken.

Content Marketing draait net om het tegenovergestelde. Geen push, wel pull. 

Website Building

Samenwerken aan het webdesign van je site of shop; dat is het idee bij Kyzoe Hosting & Webdesign, de technische partner van ERA online services. Zo bespaar je heel wat kosten en doe je zelf helemaal je ding. De website of webshop heeft jouw uitstraling en jouw gevoel zit er in. En dit is niet onbelangrijk voor je klanten.

Maar het webdesign is professioneel onderbouwd en je kan terug vallen op de jarenlange expertise in webdesign.

We helpen je bij het opzetten van je website of webshop, leggen uit waar je het beste rekening mee houdt en we doen alle moeilijke zaken waar je nu nog mee zit. 

We leggen het uit op een verstaanbare manier zonder moeilijk termen en indien nodig doen we het met een video.

Virtual Assistance

We kunnen je op een snelle en efficiënte manier ondersteunen en helpen bij de uitvoering van een aantal administatieve taken zowel in het Nederlands, Frans of Engels via cloud computing, zoals bijvoorbeeld:  

  • Verstrekken van informatie per e-mail of chat op de website
  • Ondersteuning bij prospectie
  • Uitwerken van marketingplan
  • Opmaken en verzenden van een elektronische nieuwsbrief
  • Aanmaak van offertes
  • Opmaken van formulieren
  • Opmaken van brieven
  • Antwoorden van messengerberichten
  • Divers online redactiewerk

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Wens je ook dagelijks 1 exclusief nieuwsbericht ontvangen via WhatsApp, geef dan je telefoonnummer.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.