Diensten ERA online services

Français

Decennia ervaring in de horeca en het leveren van diensten gekoppeld aan vernieuwende inzichten van jonge marketeers en een nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners, maakt van ERA online services, een stevige partij om de online communicatie en administratieve taken van jouw horecazaak of horeca-gerelateerd bedrijf te verzorgen.

Social Media Management

Het gebruik van Social Media is ook voor jou een waardevolle toevoeging in het promoten van je zaak of bedrijf. 

Social Media biedt je een enorm platform om met je doelgroep in contact te komen.  

Het zorgt voor meer naamsbekendheid en Social Media Signals hebben een grote invloed op de ranking van jouw website in Google.

De keuze uit onze vijf formules Social Media Management al dan niet in combinatie met het beheer van je website, Content Writing, het beantwoorden van de reviews op al jouw accounts (Tripadvisor, Google, Facebook,…), het in de gaten houden van de online aanwezigheid van jouw bedrijf en E-mail Marketing, laten je toe om te groeien aan een heel voordelig tarief.

Content Writing

Content Writing – of het schrijven van informatieve artikels – maakt deel uit van Content Marketing. 

Met Content Marketing maak je klanten door het helpen van jouw prospects. En helpen doe je door je kennis in je vakgebied te delen. Op die manier waarderen de prospects je en belonen ze je daarvoor door klant te worden.

Content moet je laten schrijven omdat je té gedreven bent door verkoop. 

Je weet ook teveel over je producten of diensten. En je hebt dan ook steeds de neiging de informatie van hoe goed jouw producten wel zijn door de strot van je prospects te willen duwen, en die dan… afhaken.

Content Marketing draait net om het tegenovergestelde. Geen push, wel pull. 

Website Building

Samenwerken aan het webdesign van je site of shop; dat is het idee bij OMJB, de technische partner van ERA online services. Zo bespaar je heel wat kosten en doe je zelf helemaal je ding. De website of webshop heeft jouw uitstraling en jouw gevoel zit er in. En dit is niet onbelangrijk voor je klanten.

Maar het webdesign is professioneel onderbouwd en je kan terug vallen op de jarenlange expertise in webdesign van OMJB.

We helpen je bij het opzetten van je website of webshop, leggen uit waar je het beste rekening mee houdt en we doen alle moeilijke zaken waar je nu nog mee zit. 

We leggen het uit op een verstaanbare manier zonder moeilijk termen en indien nodig doen we het met een video. 

Je kan met je vragen voor webdesign bij OMJB terecht per telefoone-mail en chat. Dat maakt dat we er (bijna) altijd voor je zijn.

Virtual Assistance

We kunnen je op een snelle en efficiënte manier ondersteunen en helpen bij de uitvoering van een aantal administatieve taken zowel in het Nederlands, Frans of Engels via cloud computing, zoals bijvoorbeeld:  

  • Verstrekken van informatie per e-mail of chat op de website
  • Ondersteuning bij prospectie
  • Uitwerken van marketingplan
  • Opmaken en verzenden van een elektronische nieuwsbrief
  • Aanmaak van offertes
  • Opmaken van formulieren
  • Opmaken van brieven
  • Antwoorden van messengerberichten
  • Divers online redactiewerk

Français