Deze video moet je zien: wilde olifanten bedienen zich tijdens het ontbijt in hotel

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Verbazingwekkende beelden vastgelegd op het moment dat een familie van olifanten een hotel binnenviel en het ontbijtbuffet ledigde terwijl angstige hotelgasten toekeken.

Hotel in Zambia

De clip, gefilmd in een openluchtrestaurant van een hotel in Zambia, toont een olifant die een tafel onderzoekt die is opgestapeld met kopjes thee en koffie aan de achterkant van de het restaurant.

Al snel voegt een andere olifant zich bij zijn metgezel onder de rieten schuilplaats, met een jong kalf achter het paar aan.

Een van de gigantische dieren reikt met zijn slurf over de groep bange Amerikaanse toeristen om toast en jam van hun bord te halen.

olifanten-ontbijt-hotel-zambia

Olifanten

Het dier gooit daarbij koppen koffie om, terwijl de jonge olifant ook de tafel nadert op zoek naar voedsel.

De drie olifanten bewegen zich dan rond de tafel en de toeristen zitten rechtop en extreem stil in schijnbare angst om de aandacht op zichzelf te vestigen.

Maar de dieren letten weinig op de gasten. In plaats daarvan concentreren ze zich op de broodmanden die voor hen staan.

Toeristen

Tot grote opluchting van de toeristen die nauwelijks een spier hadden bewogen, duurde het voorval niet zo lang voordat de kleine familie olifanten het openluchtrestaurant uit stapten.

Duidelijk gefrustreerd over het feit dat zijn metgezellen het bezoek minimaliseerden, zegt een toerist: “Ze kunnen je niet zien tenzij je praat of beweegt. We liepen gevaar.”

Bekijk meer nieuws uit de hotelwereld.

Heb jij ook interessant nieuws, tips, weetjes, een inspirerend verhaal of een aanbieding? Stuur ons de link!


Bron: YouTube ZidyBody

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten