Topgerechten met aangepaste dranken uit de muur in Westende

0
VIEWS

Pedro De Clercq en Charlotte Landuyt van het bekende restaurant De Lanteirne en hun overburen Maxim De Clercq en Michiel Van Cauwenberghe van de wijnbar VecINO hebben een (h)eerlijke samenwerking gerealiseerd.

In automatisch restaurant De Wand in de Henri Jasparlaan van Westende kan je sinds het begin van de maand terecht voor topgerechten van begin tot einde met de aangepaste dranken.

De aanpalende ruime garage van restaurant De Lanteirne werd volledig omgebouwd tot automatisch restaurant met alles er op en eraan.

Pedro De Clercq is blij met het resultaat: “De Wand staat voor eten aan de muur, is pas enkele dagen open en het blijkt een schot in de roos. De keuze van de gerechten gaat van smaakvolle apertiefhapjes, een diversiteit van soepjes, aansluitend leuke voorgerechtjes met daarbij gerookte zalm, maatjes, carpaccio, Caesar salade, garnaal- en kaaskroketten en onder andere een brede waaier van charcuterie.

Als hoofdgerechten presenteren we elke week een vis- en vleeskeuze, ribbetjes, Moussaka VecINO, langoustinestaartjes en onder andere bouillabaisse, eventueel aan te vullen met ruime keuze groentjes en sausjes. Een nagerecht en gepaste drankjes mogen uiteraard niet ontbreken.

Alles wordt keurig koud opgediend, met begeleidende nota teneinde de schotels eventueel te kunnen opwarmen. Alle gerechten zijn dagvers. Het zijn geen diepgevroren schotels, die opgewarmd moeten worden.”

Lees verder.

Bron: Het Nieuws van West-Vlaanderen

MEER HORECANIEUWS

VACATURES || VACATURES TOEVOEGEN

Horeca Webzine abonnement

Horeca Webzine

Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

Next Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de Privacy Policy.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Wens je ook dagelijks 1 exclusief nieuwsbericht ontvangen via WhatsApp, geef dan je telefoonnummer.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.