Estée Strooker, pas 30 en reeds topchef in eigen restaurant

0
VIEWS

Ze is pas 30 jaar en runt alweer tien jaar haar eigen restaurant. Estée Strooker is een jonge chef in een wereld die vooral door mannen wordt gedomineerd. En dat is aanpoten. Een andere chef zei eens: “Oh, heb je ook een restaurantje?”

Bij restaurant ‘t q in Arnhem ligt er geen standaard menu op tafel met biefstuk, zalm en een salade geitenkaas. Nee, bij de zaak van Estée Strooker (30) krijg je aubergine van de barbecue met een crème van amandel of Hollandse Nieuwe met komkommer en eetbare bloemen.

Alle gerechten worden gemaakt van producten uit de streek, om zo de Nederlandse eetcultuur weer in het zonnetje te zetten en de milieu-impact te verkleinen. Die keuze en haar smaken leverden Strooker een eervolle vermelding op in de Michelingids. Lees verder.

Bron: RTLnieuws

MEER HORECANIEUWS

VACATURES || GRATIS VACATURES TOEVOEGEN

Horeca Webzine abonnement

Horeca Webzine

Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

Next Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de Privacy Policy.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Wens je ook dagelijks 1 exclusief nieuwsbericht ontvangen via WhatsApp, geef dan je telefoonnummer.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.