Aalsterse horeca zamelt spullen in voor slachtoffers van watersnood

0
VIEWS

Aalsterse horeca [ Facebookpagina ] zamelt spullen in voor slachtoffers van watersnood en stuurt het via Rode Kruis naar getroffen gebieden.

Verschillende horecazaken uit Aalst hebben een inzamelactie op poten gezet om de slachtoffers van de watersnood in Wallonië te steunen. Dat doen ze in samenwerking met het Rode Kruis.  “Vandaaruit wordt het dan naar een centraal punt gebracht waar vrijwilligers schitterend werk doen”, zegt initiatiefnemer Guy van der Meersche van Café De Steeg.

Al zeker 30 zaken werken samen om snel het nodige materiaal in te zamelen. “Dat gaat van bakkerijen tot cafés, restaurants en frituren”, zegt Van der Meersche. “We zijn een verzamelpunt voor hulpgoederen die alle horeca in Aalst en de bijhorende deelgemeenten kunnen binnenbrengen.” Lees verder.

Bron: VRT.be

MEER HORECANIEUWS

VACATURES || VACATURES TOEVOEGEN

Horeca Webzine abonnement

Horeca Webzine

Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

Next Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de Privacy Policy.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Wens je ook dagelijks 1 exclusief nieuwsbericht ontvangen via WhatsApp, geef dan je telefoonnummer.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.