MVSA Brut Rosé in een limited edition summer sleeve: dé zomerse must-have voor 2020

5/5
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
MVSA Horeca Webzine

Als je deze zomer toch niet overal naar ‘toekan’, dan maken we onze staycation zo tropisch mogelijk! Dat kan met de lekker fruitige sparkling rosé van MVSA, nu verkrijgbaar in een limited edition met een trendy nieuw jasje. Vrolijk, stylish én delicieus, dat maakt deze heerlijke verfrissende cava dé summer must-have van 2020. Horeca Webzine mag een karton van 6 flessen verloten onder haar abonnees horeca-uitbaters.

Hippe vogel, wat een plaatje

Deze zomer fladderde de toekan ons modebeeld binnen en stootte de flamingo ongenadig van zijn trendy-troon. Voor haar nieuwe limited edition ging MVSA Cava voor een illustratie van deze hippe vogel in een fleurig mintgroene geheel met roze kleuraccenten. Het resultaat? Een sexy summer sleeve die elk zomers etentje, aperitief of privé-strandfeestje opvrolijkt.

Voor haar nieuwe limited edition ging MVSA Cava voor een illustratie van deze hippe vogel in een fleurig mintgroene geheel met roze kleuraccenten.

Maar ’t is wat binnenin zit dat telt

Wat er in die prachtige fles zit? De bruisende zomerbubbel van het moment: een sparkling rosé. Een heerlijke verfrissende cava met elegante florale impressies en fruitige aroma’s van aardbei en framboos. Als je hem uitschenkt, zie je z’n mooie heldere roze kleur met fijne constante bubbels. Da’s zomer in je glas.

Serveertip

Jouw MVSA Brut Rosé serveer je tussen de 4°C en 5°C voor de ultieme verfrissing. Wil je je gasten verrassen met een zomerse cocktail? Mix 150 ml Brut Rosé met 40 ml gin, enkele ijsblokjes en zomerfruit. Instant vakantiegevoel!

En … hoe spreek je dat dan uit?

MVSA Cava spreek je uit als MUZA! Het is geïnspireerd door vijf hedendaagse muzen. Zo hebben ze een muze die gek is op dans en poëzie, één die brandt van de passie, de godin van de vrouwelijkheid, een muze die graag diepe gesprekken voert en zij die altijd klaar is voor een feestje. In wiens voetsporen treed jij?

Jouw MVSA Brut Rosé serveer je tussen de 4°C en 5°C voor de ultieme verfrissing.

Over MVSA Cava

MVSA Cava viert de kleine dingen in het leven. Met de heerlijke cava’s toosten ze op alle vrouwen. Het leven is kort, en da’s het perfecte excuus.

Met ‘The perfect excvse’ wil MVSA aansporen om in het ‘nu’ te leven en plezier te zoeken in elke dag. Het assortiment bevat zes verschillende cava’s en is verkrijgbaar in een selectie wijn- en bierhandels.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten

Meest gelezen