Een foodtruck is een mobiel restaurant op wielen. Jaren geleden waren foodtrucks met name in de grote steden te vinden. Maar tegenwoordig zijn foodtrucks bijna niet meer weg te denken op festivals, events, bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, of feestjes aan huis.
Wat de meeste foodtruckeigenaren delen is de passie voor het bereiden van lekker eten op locatie vanuit een eigen filosofie. De meeste foodtruckeigenaren werken vanuit een creatief concept.
Vergelijkbaar met pop-up restaurants wordt de bereiding met een duur woord ‘gourmet cuisine’ genoemd. Wat zoveel wil zeggen als: gerechten of maaltijden die worden gekenmerkt door verfijnde smaken en gepresenteerd worden in een fraai jasje. Maar er zijn ook nog steeds de meer traditionele foodtrucks met hamburgers, pizza, pasta en barbecue ribs en wraps.
In navolging van de gratis promotie-artikels van de afgelopen weken
lanceerde Horeca Webzine ook een oproep om een foto van de foodtruck te sturen. Gewoon omdat het kan, het mag en omdat ook deze deelsector van de horeca wel extra publiciteit en steun kan gebruiken.
Het onderstaande fotoalbum is samengesteld aan de hand van de foto’s die we ontvingen van de eigenaars.
De volgorde van vertoning is random. Dus geen rangschikking van mooi naar mooist. Er is een aanbod voor iedere smaak en goesting, van wafels tot wereldkeuken.
Het fotoalbum is ook niet eindig en gaat permanent worden aangevuld.
Wens je meer informatie omtrent de desbetreffende foodtruck, klik dan op de foto.
Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.
© 2019 - Horeca Webzine