Geen wedstrijd voor het mooiste terras
Dit jaar is geen jaar als een ander, en Horeca Webzine wil dan ook niet meedoen aan het ‘Het mooiste terras van X, Y of Z’.
Een simpele oproep volstond om hier een mooi en gevarieerd aanbod van zaken zonder pretentie in de kijker te kunnen zetten. Gewoon om dat het kan, het mag en heel wat horecazaken extra publiciteit en steun kunnen gebruiken. Horeca Webzine wilt dit ook wel bieden. Je terras ook op deze pagina? Klik hier.
Wens je meer informatie over de zaak, klik dan op de foto.
Je wordt dan doorverwezen naar de Facebookpagina van de zaak. Like die dan ook eens.
Café La Mouche – Knesselare
Café Feestzaal @KuDa – Geraardsbergen
Grill De Vette Os – Veurne
Friethuis ’t Dorp – 8870 Kachtem
Black ‘n Gold – Brasschaat

New Soetebeek – Sint-Lievens-Houtem
Café Volksvriend – Deurne
Restaurant Barrel – Lier
Western Saloon Pony Express – Peer
Restaurant Sarriette – Peer
Zeewolf met asperges, raapstelen, spek en vadouvanmousseline
De beste zeewolf koop je van april tot september. Het visvlees is zeer vast van structuur en heeft een uitgesproken...
Jonge ui met salpicon van paddestoelen, prei, hazelnoten en gerookt zout
De bosui, lente-ui, sla-ui, pijpajuin en schalulleke zijn in Vlaanderen namen voor een jonge nog onvolgroeide geboste ui met loof. Er zijn...
Vlaswijting met groene asperges, sinaasappel, artisjok en crumble van chorizo
Het vlees van vlaswijting is fijn en gelaagd en volgens kenners één van de lekkerste vissen. De kwaliteit van het...