Bij deze Mastercooks in je buurt kan je afhaalgerechten bestellen

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
mastercooks takeaway takeout

Lekker culinair genieten in je bubbel, het kan heel zeker ook met Mastercooks Meals @Home. Ontdek ze hier via de overzichtelijke kaart. 

The Mastercooks of Belgium

‘The Mastercooks of Belgium®’ zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed. Zij toveren elke dag met de fantastische ingrediënten die ons land rijk zijn. Zij zijn het creatieve brein van de landelijke culinaire toekomst en bezorgen elke dag duizenden mensen een onvergetelijke smaakbeleving.

Klik op een logo van The Mastercooks of Belgium voor de adresgegevens, enkele foto’s en de link naar de Facebookpagina waar je het aanbod van afhaalgerechten.

Klik in de linkerhoek van de grijze banner boven de kaart (kadertje met pijltje) voor het alfabetisch overzicht en in de rechterhoek van de grijze banner boven de kaart (4 hoekjes) om de kaart te vergroten.

Wat hebben de Mastercooks of Belgium gemeen?

Een ‘Mastercook of Belgium’ is een fiere vakman. Een vakman of -vrouw die alleen met topkwaliteit tevreden is, respect heeft voor zijn team, producenten en leveranciers en zijn gasten wil verwennen. Hij of zij doet er ook alles aan om zijn/haar kennis over te dragen aan gemotiveerde medewerkers en de volgende generaties. Bekijk hier het charter. (PDF)

Mastercooks of Belgium

Naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van de vereniging verscheen in de loop van mei het Masterbook. In het boek komen onder meer interviews met de oprichters, de generatie voorzitters, de Belgische top 3 en met enkele Young Masters. Op de cover staan alle voorzitters van de vereniging, met centraal Pierrot Fonteyne, die op 14 april 2020 jammerlijk is overleden aan COVID-19.

Naast de vele activiteiten heeft de vereniging ook een eigen TV programma: Z Mastercooks.

Box Bon Moments

Millennials willen vandaag de dag niet nog meer spullen, maar zijn op zoek naar nieuwe (en unieke) ervaringen. Dit is in het voordeel uitgedraaid van de horeca, want de Belg eet meer dan ooit buitenshuis of laat thuis bezorgen. Daardoor kan je met een etentje als cadeau niets fout doen.

De Box Bon Moments van The Mastercooks of Belgium® is daardoor dé ideale cadeaubon voor culinaire fijnproevers en andere bourgondische levensgenieters. Niet zomaar een ongepersonaliseerde zelfafgeprinte bon, maar een gestileerde geschenkverpakking met ingesloten de Mastercook Gids. Er zijn drie variaties: €50, €75 en €100.

Binnenkort een cadeau te doen? Klik hier, en bestel een Box Bon Moments. Het wordt je met post opgestuurd.

Mastercooks of Belgium

Win een Box Bon Moments

Tussen juli 2020 en eind juni 2021 mag Horeca Webzine 10 Box Bon Moments verloten onder haar abonnees. Abonneer je nu!

Als gratis abonnee van Horeca Webzine ontvang je elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

En zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen naast alle andere mogelijke voordelen ook iedere 5 weken de kans om een Box Bons Moment ter waarde van €100 te winnen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten