Nieuwe seizoen van The Mastercooks of Belgium voorgesteld bij Excellis

5/5
The Mastercooks of Belgium-13.09.2021-©Claudio Centonze (26)

Op 13 september heeft voorzitter Cédric Poncelet bij Excellis, de maatschappelijke zetel van The Mastercooks of Belgium, het programma voor het nieuwe seizoen van de meest prestigieuze culinaire vereniging van België voorgesteld. 

Pierre Wynants Trophy

De leden van de vereniging The Mastercooks of Belgium en partners, die in grote getale aanwezig waren, hadden de eer en het genoegen te worden vergezeld door ZKH Prinses Lea.

Ze is een trouwe supporter van de wedstrijd “Ster van de Belgische Keuken”, die “Pierre Wynants Trophy, The Belgian Star” wordt.

Deze naamsverandering was ook de gelegenheid voor Pierre Wynants om de eerste medailles van de wedstrijd uit te reiken.

De gouden medaille mocht Florian De Ruyck (Restaurant Alain Bianchin) ontvangen en de zilveren medaille kreeg Nicolas Tournay (Restaurant Mont-à-Gourmet).

De bronzen medaille kon niet worden uitgereikt aan Grégory Marichal, die verontschuldigd was.

Pierre Wynants Trophy The Belgian Star-P.Wynants-F.De Ruyck (Médaille d'Or)-SAR Princesse Léa-N.Tournay (Médaille d'Argent)-C.Poncelet-©Claudio Centonze (20)
Foto: Claudio Centonze

Veertiendaagse van de Jongeren 

De emblematische sportman Michel Preud’homme – vriend van voorzitter Cédric Poncelet – zal The Mastercooks of Belgium steunen door beschermheer te worden van “De Veertiendaagse van de Jongeren” die zal doorgaan van 15 tot 28 november 2021 en van 7 tot 20 maart 2022. 

Nieuwe seizoen van The Mastercooks of Belgium voorgesteld bij Excellis 1
Foto: Claudio Centonze

Chèque van €10.000

Nadèje Vandenbrouck ontving als vertegenwoordigster van het Rode Kruis van België een cheque van € 10.000 om de slachtoffers van de overstromingen van afgelopen juli te steunen.

Nieuwe seizoen van The Mastercooks of Belgium voorgesteld bij Excellis 2
Foto: Claudio Centonze

Woord van dank 

De bijeenkomst van 13 september was voor voorzitter Cédric Poncelet ook een gelegenheid om de aanwezige partners te bedanken die een proeverij van hun producten hebben aangeboden.

Mastercooks aan het werk

Naast alle aanwezige leden, vertegenwoordigers van de media en andere vrienden werd ook een speciaal dankwoord gericht tot de 5 Mastercooks die op briljante wijze de bereidingen van de partnerproducten hadden klaargemaakt.

Deze Mastercooks waren (in alfabetische volgorde):  Jo NelissenClaude PohligDirk VandendriesscheSam Van Houcke et Christian Van den Ouden.

Meer info

Wil je meer weten over de actualiteit van de Mastercooks? Je vind alle info via de website van The Mastercooks of Belgium! Maar ook via Facebook, Instagram, Twitter en/of Pinterest.  

Bron: The Mastercooks of Belgium

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten

Geverifieerd door MonsterInsights