Heb je altijd al gedroomd om Steekproduct.be-ambassadeur te worden, stel dan je kandidatuur voor de KOOKSLAG-jamsessie van 23 oktober 2023.
KOOKSLAG-jamsessie
Wil jij andere chefs ontmoeten die ook een boontje hebben voor Vlaamse streekproducten en samen ervaring opdoen in de keuken?
Bij de KOOKSLAG-jamsessie van Streekproduct.be kan dat! Dit treffen geeft je bovendien de mogelijkheid om je talenten te laten zien, te leren van andere chefs en inspiratie op te doen.
De KOOKSLAG-jamsessie zal je volgens de organisatie ruimte geven voor spontaniteit, creativiteit en culinaire vrijheid.
Belgoo Beer
Vanille Madagascar
NOOR & NOOR
Jeanne Gennar, Coffee with a Soul
Chef & Knife
MAAK KENNIS MET HEEL BETROUWBARE HORECALEVERANCIERS.
Ook je bedrijf in deze carrousel? Word Premium Partner zonder kosten. KLIK HIER.
Mysteriebag
Tijdens de KOOKSLAG-jamsessie ga je aan de slag met een Mysteriebag waarin 3 traditionele Vlaamse basisproducten. De overige ingrediënten die je vooraf hebt gekozen bij je inschrijving zullen ter beschikking staan.
Gedurende een half uur kan je je talent en vakmanschap laten zien, creëren en verbazen.
Pompoenen: soorten, weetjes en 3 unieke recepten
Pompoenen zijn nauw verbonden met verschillende culturele gebruiken waar ze een symbool zijn van de herfst en oogstfeesten zoals Thanksgiving...
Een uitdagende quiz voor wijnkenners met 14 vragen
Hier is een uitdagende quiz voor wijnkenners met 14 vragen die verder gaat dan de basiskennis en verschillende aspecten van...
Starten van een restaurant in de 27 EU-landen
Het starten van een restaurant in een van de EU-landen vereist dat je rekening houdt met verschillende nationale vereisten en...
Een selectie van de 10 meest opvallende restaurantconcepten
Hier is een selectie van de 10 meest unieke en de meest opvallende restaurantconcepten wereldwijd, samen met een korte uitleg...
Negatieve recensies op platforms indammen met deze 10 tips
Negatieve recensies op platforms zoals Google of TripAdvisor kunnen een aanzienlijke impact hebben op de reputatie van een restaurant. Het...
Euro-Toques Belgium
De chefs van Euro-Toques Belgium zorgen dat alles vlot verloopt tijdens de KOOKSLAG-jamsessie.
Voor de inspiratie zorgen de Euro-Toques-peter en -meter Lieven Demeestere en Manon Schenck.
Euro-Toques Belgium is de Belgische tak van de Europese vereniging die zich inzet voor het waarborgen en de promotie van kwalitatieve en originele voedingsproducten binnen het Europese netwerk van professionele koks en aanverwante beroepen zoals bakkers, banketbakkers, chocoladebewerkers en kaasmeesters en met de directies van de Europese Commissie Landbouw, Consumentenbescherming en Volksgezondheid.
Beloning
Elke ambassadeur voor Streekproduct.be wordt beloond met een diploma en eetbaar trofee na de KOOKSLAG-jamsessie! Verder experimenteren wordt aangemoedigd met een pakket ter waarde van € 250,-
Weilandshof
Hotel-Restaurant De Kommel
MAAK KENNIS MET GEZELLIGE HORECAZAKEN, CATERINGBEDRIJVEN EN FEESTLOCATIES.
Ook je horecazaak, cateringbedrijf of feestlocatie in deze carrousel? Word Community Partner zonder kosten. KLIK HIER.
KOOKSLAG video
De jamsessies worden gefilmd en live uitgezonden op Facebook.
Daarna worden de 6 ambassadeurs verder in de kijker gezet met een persoonlijk filmpje.
Paddenstoelen: van champignon tot cantharel
Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The...
Jonge ui, dé smaakmaker van je lentegerechten
Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine extra aandacht aan de basis van onze voeding...
Pastinaak, voor ons geen ‘vergeten groente’ meer
Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The...
Praktische info
De KOOKSLAG-jamsessie gaat door op maandag 23 oktober 2023 op de site van Tour&Taxis.
Er wordt verwacht dat je aanwezig bent van 7u30 tot en met de receptie om 15u.
Als je wenst deel te nemen dan moet je een keukenchef zijn en actief in België.
Inschrijven voor de KOOKSLAG-jamsessie kan tot 11 september 2023. Op 21 september 2023 worden de 6 deelnemers bekend gemaakt.
Deel dit blogartikel!
Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!
Bron: Streekproduct.be