Neem deel aan KOOKSLAG 2023 en word Streekproduct.be-ambassadeur

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.243 abonnees.

Kookslag streekproduct.be ambassadeur horeca webzine

Heb je altijd al gedroomd om Steekproduct.be-ambassadeur te worden, stel dan je kandidatuur voor de KOOKSLAG-jamsessie van 23 oktober 2023.

KOOKSLAG-jamsessie

Wil jij andere chefs ontmoeten die ook een boontje hebben voor Vlaamse streekproducten en samen ervaring opdoen in de keuken?

Bij de KOOKSLAG-jamsessie van Streekproduct.be kan dat! Dit treffen geeft je bovendien de mogelijkheid om je talenten te laten zien, te leren van andere chefs en inspiratie op te doen. 

De KOOKSLAG-jamsessie zal je volgens de organisatie ruimte geven voor spontaniteit, creativiteit en culinaire vrijheid. 

Mysteriebag

Tijdens de KOOKSLAG-jamsessie ga je aan de slag met een Mysteriebag waarin 3 traditionele Vlaamse basisproducten. De overige ingrediënten die je vooraf hebt gekozen bij je inschrijving zullen ter beschikking staan. 

Gedurende een half uur kan je je talent en vakmanschap laten zien, creëren en verbazen.

Euro-Toques Belgium

De chefs van Euro-Toques Belgium zorgen dat alles vlot verloopt tijdens de KOOKSLAG-jamsessie.

Voor de inspiratie zorgen de Euro-Toques-peter en -meter Lieven Demeestere en Manon Schenck.

Euro-Toques Belgium is de Belgische tak van de Europese vereniging die zich inzet voor het waarborgen en de promotie van kwalitatieve en originele voedingsproducten binnen het Europese netwerk van professionele koks en aanverwante beroepen zoals bakkers, banketbakkers, chocoladebewerkers en kaasmeesters en met de directies van de Europese Commissie Landbouw, Consumentenbescherming en Volksgezondheid.

Maak er kennis mee…

christophe-baert-euro-toques-belgium-kookslag-jamsessie-streekproduct.be horeca webzine
Christophe Baert, nationaal voorzitter Euro-Toques | Foto: Streekproduct.be

Beloning 

Elke ambassadeur voor Streekproduct.be wordt beloond met een diploma en eetbaar trofee na de KOOKSLAG-jamsessie! Verder experimenteren wordt aangemoedigd met een pakket ter waarde van € 250,-

KOOKSLAG video

De jamsessies worden gefilmd en live uitgezonden op Facebook.

Daarna worden de 6 ambassadeurs verder in de kijker gezet met een persoonlijk filmpje.

Praktische info

De KOOKSLAG-jamsessie gaat door op maandag 23 oktober 2023 op de site van Tour&Taxis. 

Er wordt verwacht dat je aanwezig bent van 7u30 tot en met de receptie om 15u.

Als je wenst deel te nemen dan moet je een keukenchef zijn en actief in België. 

Inschrijven voor de KOOKSLAG-jamsessie kan tot 11 september 2023. Op 21 september 2023 worden de 6 deelnemers bekend gemaakt.

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Bron: Streekproduct.be

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights