Heb je altijd al gedroomd om Steekproduct.be-ambassadeur te worden, stel dan je kandidatuur voor de KOOKSLAG-jamsessie van 23 oktober 2023.
KOOKSLAG-jamsessie
Wil jij andere chefs ontmoeten die ook een boontje hebben voor Vlaamse streekproducten en samen ervaring opdoen in de keuken?
Bij de KOOKSLAG-jamsessie van Streekproduct.be kan dat! Dit treffen geeft je bovendien de mogelijkheid om je talenten te laten zien, te leren van andere chefs en inspiratie op te doen.
De KOOKSLAG-jamsessie zal je volgens de organisatie ruimte geven voor spontaniteit, creativiteit en culinaire vrijheid.
MAAK KENNIS MET HEEL BETROUWBARE HORECALEVERANCIERS.
Ook je bedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.
Mysteriebag
Tijdens de KOOKSLAG-jamsessie ga je aan de slag met een Mysteriebag waarin 3 traditionele Vlaamse basisproducten. De overige ingrediënten die je vooraf hebt gekozen bij je inschrijving zullen ter beschikking staan.
Gedurende een half uur kan je je talent en vakmanschap laten zien, creëren en verbazen.
Social Media: 5 tips voor meer volgers
Een Facebookpagina of Instagram-account heb je in een handomdraai opgezet. Maar daarna begint het pas. Hoe krijg ik volgers? Wat...
Bier en biergist is goed voor het klimaat.
Genieten van een glas bier na het werk of op een terrasje met vrienden is voor veel mensen een ontspannende...
Wat is Dry Aged rundvlees? Weetjes en 5 tips
Sommige soorten rundvlees moeten eerst rijpen (besterven) voor consumptie om malser én smakelijker te worden. Leer in dit artikel wat...
Met deze 10 tips maak je een perfecte menukaart op
Geloof het of niet, maar je menukaart is een niet te missen tool voor je restaurantmarketing.
Euro-Toques Belgium
De chefs van Euro-Toques Belgium zorgen dat alles vlot verloopt tijdens de KOOKSLAG-jamsessie.
Voor de inspiratie zorgen de Euro-Toques-peter en -meter Lieven Demeestere en Manon Schenck.
Euro-Toques Belgium is de Belgische tak van de Europese vereniging die zich inzet voor het waarborgen en de promotie van kwalitatieve en originele voedingsproducten binnen het Europese netwerk van professionele koks en aanverwante beroepen zoals bakkers, banketbakkers, chocoladebewerkers en kaasmeesters en met de directies van de Europese Commissie Landbouw, Consumentenbescherming en Volksgezondheid.

Beloning
Elke ambassadeur voor Streekproduct.be wordt beloond met een diploma en eetbaar trofee na de KOOKSLAG-jamsessie! Verder experimenteren wordt aangemoedigd met een pakket ter waarde van € 250,-
MAAK KENNIS MET GEZELLIGE HORECAZAKEN, CATERINGBEDRIJVEN, FEESTLOCATIES EN FOODTRUCKS.
Ook je horecazaak of cateringbedrijf GRATIS in deze carrousel? KLIK HIER.
KOOKSLAG video
De jamsessies worden gefilmd en live uitgezonden op Facebook.
Daarna worden de 6 ambassadeurs verder in de kijker gezet met een persoonlijk filmpje.
Bloemkool: leuke weetjes, 12 bereidingswijzen en unieke recepten
Bloemkool is een hele populaire groente. En met reden: deze eetbare bloem is niet alleen erg smakelijk maar ook nog...
Asperges, het witte goud dat 10 jaar op hetzelfde veld wordt geteeld
Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The...
Wortelen: oranje, paarse, gele en witte penen
Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine graag aandacht aan de basis van onze voeding...
Praktische info
De KOOKSLAG-jamsessie gaat door op maandag 23 oktober 2023 op de site van Tour&Taxis.
Er wordt verwacht dat je aanwezig bent van 7u30 tot en met de receptie om 15u.
Als je wenst deel te nemen dan moet je een keukenchef zijn en actief in België.
Inschrijven voor de KOOKSLAG-jamsessie kan tot 11 september 2023. Op 21 september 2023 worden de 6 deelnemers bekend gemaakt.
Deel dit blogartikel!
Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!
Bron: Streekproduct.be