Categorie: Kennisbank

Alle weetjes, tips en recepten van en voor de horeca

jun 25
Wat is vegetarisch, en wat is het niet in 2023?

We helpen - geruggesteund door ChefsproVeggie - voor eens en voor altijd een aantal…

jun 22
Rabarber giftig na 21 juni: waarheid of een fabeltje?

De langste dag van het jaar is inmiddels alweer voorbij en de dagen worden weer…

jun 22
Tafelschuimers en flessentrekkers: 20 tips hoe ze te herkennen en te vermijden.

Tafelschuimers zijn mensen die in je restaurant komen tafelen en vertrekken zonder de…

jun 09
Minder onverwachte controles op voedselveiligheid met de Smiley

Wanneer je de Smiley ontvangt, krijg je minder onverwachte controles op…

jun 06
FAQ: Kan ik een restaurant starten zonder diploma?

Hier antwoorden we regelmatig publiek op de veel gestelde vragen die we ontvangen.…

mei 29
Waar haalde Abraham de mosterd ?

Waar mosterd in de eerste plaats natuurlijk een heerlijke smaak heeft, wordt het ook…

mei 26
Met deze 10 tips maak je een perfecte menukaart op

Geloof het of niet, maar je menukaart is een niet te missen tool voor je…

mei 12
Gastvrij NEE! zeggen doe je met deze 10 tips

Een NEE! is soms onvermijdelijk of gewoon noodzakelijk. Maar het duidelijk zeggen,…

mei 11
Dit is software die je horecazaak écht vooruit helpt in 2023

Software in jouw horecazaak? Je bent toch horecaondernemer, geen IT’er. Klopt! Maar…

mei 11
Hoe veilig is je garderobe? 9 tips en advies van de juridische dienst

Twee verdachten zijn zaterdagavond opgepakt voor het stelen van jassen uit de…