Categorie: Kennisbank

Alle weetjes, tips en recepten van en voor de horeca

aug 18
De 5 redenen om ook met bierkaartjes je zaak of event te promoten

Wist je dat bedrukte bierkaartjes of bierviltjes perfect werken voor de promotie van…

aug 16
Restaurant De Librije biedt Valet Parking Service. Maar wat is het?

Valet Parking Service is een parkeerservice die al bestaat sinds de jaren zestig van…

aug 14
Gratis WiFi aanbieden in je horecazaak en toch geld verdienen

Of je nu een café, tearoom of hotellounge runt. Je krijgt in je horecazaak steeds wel…

aug 14
De productiviteit verbeteren van je horecamedewerkers kan met deze 7 tips

Je zaak draait goed en je bent niet ontevreden. Maar het kan beter. Efficiënter. De…

jul 24
Over het ontbijt in hotels en het ontbijtrestaurant. Met 5 tips en weetjes

Voor hotels maakt het ontbijt deel uit van de service. Maar er zijn ook…

jul 12
Generatiekloof: 1 van dé personeelsproblemen in de horeca

Je kent het wel. De kelner die, terwijl het restaurant halfvol is, aan de bar hangt.…

jul 10
Vennootschapsvorm BV: de 7 elementen van het financieel plan

Een van de belangrijkste vragen die je je moet stellen wanneer je een horecazaak wenst…

jul 05
Gelegenheidswerk of gelegenheidsarbeid in de horeca

Het komt vooral voor in de horeca, doordat heel wat horecazaken afhankelijk zijn van…

jul 04
Automatisering in de horeca: de 6 voornaamste voordelen en nadelen

Als horecaondernemer loop je vandaag de dag het risico kostbare tijd en potentiële…

jul 04
Meer dan 100 vleesbenamingen Nederlands – Frans – Engels

Bij de opmaak van je menu zit je soms wel met de handen in het haar om de juiste…