Via Horeca Webzine, het online horecamagazine vind je diverse weetjes, tips en recepten van en voor de horeca in België en Nederland.
Een Facebookpagina of Instagram-account heb je in een handomdraai opgezet. Maar daarna…
Genieten van een glas bier na het werk of op een terrasje met vrienden is voor veel…
Sommige soorten rundvlees moeten eerst rijpen (besterven) voor consumptie om malser én…
Geloof het of niet, maar je menukaart is een niet te missen tool voor je…
Als één of meerdere medewerkers niet komen opdagen wegens ziekte, valt je dat als…
Vroeger at iedereen wat de pot schafte, maar tegenwoordig houden verschillende gasten…
Sushi is een verzamelnaam voor kleine Japanse hapjes van rijst die op smaak is…
Je kon er haast niet naast kijken het voorbije jaar: fermentatie. Fermenteren is het…
Het gebruik van Social Media is ook voor jou een waardevolle toevoeging in het…
Wist je dat bedrukte bierkaartjes of bierviltjes perfect werken voor de promotie van…