Kadeet gidst jonge gezinnen naar kindvriendelijke restaurants

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.055 abonnees.

Gaan eten met jonge kinderen? Geen evidentie! En toch zijn er heel wat restaurants die ze met open armen ontvangen en extra in de watten leggen. Maar hoe vind je die? Net die vraag wil de gedreven webdeveloper Andy Baeckelandt beantwoorden met zijn nieuwe app ‘Kadeet’ en alle kindvriendelijke zaken op een rijtje zetten.

Kadeet

Als gezin met kinderen een hapje gaan eten in een kindvriendelijk restaurant is prettig, maar hoe vind je die zaken? Nu kan het met ‘Kadeet‘.

“Met mijn gezin ga ik graag een hapje eten. Het is dan wel prettig als er bepaalde faciliteiten voor kinderen aanwezig zijn. Denk maar aan een kinderstoel, een verschoonkussen of een kleine speelhoek. Het was echter elke keer een zoektocht naar de restaurants waar dit voorzien is”, geeft Andy aan. “Een probleem dat ik met de applicatie Kadeet wil oplossen.”

Volgens Andy ontbrak dit nog in het horecalandschap en wil hiermee de kindvriendelijke horecazaken een extra duwtje in de rug geven.

kadeet

Platform

Kadeet wordt een overkoepelend platform waar horecazaken volkomen gratis hun voorzieningen en troeven in de kijker kunnen zetten zodat jonge gezinnen weten dat ze er met hun kinderen terecht kunnen.

“We houden de drempel bewust laag waarbij het gebruik voor alle partijen gratis is en blijft”, volgens Andy.

Jonge gezinnen vinden gemakkelijk een geschikt, kindvriendelijke horecazaak in de buurt, en die kan nieuwe gasten aantrekken. Van een win-win gesproken.

Bovendien is het via de applicatie – die zowel voor iOS als Android in de stores beschikbaar zal zijn – ook mogelijk om te reserveren bij het restaurant, telefonisch contact op te nemen of een bericht te sturen. 

Alle aanvragen en reserveringen komen binnen in een overzichtelijk portaal waar de zaakvoerder toegang toe heeft. Zelfs een koppeling van het reservatieformulier met de eigen website is mogelijk.

“Op deze manier ben ik ervan overtuigd dat Kadeet nog een bijkomende troef in handen heeft voor horecaondernemers met oog voor kinderen en gezinnen”, besluit Andy.

Crisis

Met zijn intitiatief wil Andy ook de zwaar getroffen horecasector een stevig duwtje in de rug geven om de crisis naar aanleiding van COVID-19 te boven te komen. Kadeet moet het aantal reservaties een fikse boost geven. 

Jonge gezinnen staan immers te popelen om weer met de kinderen buiten te kunnen komen en te gaan genieten op een kindvriendelijke manier.

kadeet

Registreer je gratis!

Als uitbater van een horecazaak kan je je volkomen gratis registreren via de website in slechts enkele minuten. Je vult de gegevens van je zaak in, geeft aan welke faciliteiten er voor kinderen en gezinnen zijn en wat je eventueel extra doet. Moeilijker is het niet. Zo zet je jouw zaak extra in de kijker. Het is nog even wachten op de app, maar blijf ons hier volgen. Zo zal je er als de eerste bij zijn om die te kunnen gebruiken.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights