Partners Horeca Webzine

We stellen hieronder graag onze Partners voor (in alfabetische volgorde).

Ook Partner van Horeca Webzine worden? Er zijn verschillende mogelijkheden. Klik hier.

Klik op een logo P voor de adresgegevens en link naar het artikel op Horeca Webzine.

Klik in de linkerhoek van de grijze banner boven de kaart (kadertje met pijltje) voor het overzicht en in de rechterhoek van de grijze banner boven de kaart (4 hoekjes) om de kaart te vergroten.

Bagel Corner

Bagel Corner onderscheidt zich als de specialist van de bagel in Frankrijk en België en heeft als doel een aanbod aan te bieden voor alle momenten van de dag. 

Een bijzonder uitgebreide keuze aan bagels, maar ook desserts en seizoensgebonden producten: soepen in de winter en salades in de zomer.

Bagel Corner is een dynamisch en modern franchise-concept met op dit ogenblik 53 restaurants die samen jaarlijks zowat 1.500.000 bagels verkopen. 

Bagel Corner heeft de ambitie om dé referentie van de bagel in kleine identiteiten in Europa te worden met honderd restaurants in 2022 en 250 op termijn. Lees meer… 

bagelcorner Horeca Webzine

Biofase

Biofase ontwikkelt uitsluitend producten met agro-industrieel afval en natuurlijke bronnen als grondstof. Dankzij de verwerking van plantaardige grondstoffen zijn de biorietjes en bestek volledig biologisch afbreekbaar zonder tussenproces. Goed voor de laagste ecologische voetafdruk in zijn categorie.
 
Met avocadopitten als grondstof draagt Biofase bij aan de verwerking van agrarisch afval tot een milieuvriendelijk alternatief voor schadelijk plastic. 
 
Op die manier brengt Biofase producten op de markt die echt een verschil maken. Zo helpt ze de toekomst veilig te stellen voor de generaties van vandaag en morgen. Lees meer…
biofase Horeca Webzine

Butcherssecret

Butcherssecret is dé leverancier van doorgaans handgeselecteerde vleessoorten (rund, kalf, lam, varken, wild en gevogelte) voor de slagerij en horeca. 

Sta versteld van wat een kleine leverancier, gepassioneerd door versheid, kwaliteit, prijs … meer kan doen voor je dan de gekende klassieke groothandels. En dit zowel in prijzen, als in flexibiliteit!

Het koppelen van eigenslacht met aankoop van volledige kwartieren in het buitenland en handgeselecteerde producten maakt van Butcherssecret een écht unieke grossier. Lees meer…

ERA online services

Vier decennia ervaring in de horeca, gekoppeld aan vernieuwende inzichten van jonge marketeers en een nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners, maakt van ERA online services een stevige partij om ook de online communicatie – Social Media Marketing, Content Marketing, E-mail Marketing, Online Regie – van jouw horecazaak of horeca-gerelateerd bedrijf te verzorgen.

ERA online services kan je ook op een snelle en efficiënte manier ondersteunen en helpen bij de uitvoering van een aantal administratieve taken zowel in het Nederlands, Frans of Engels via cloud computing.  Lees meer…

ERA online services Horeca Webzine

Kyzoe Hosting

Kyzoe Hosting verzorgt hosting sinds 1998 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een kwalitatief hoogstaand hostingbedrijf dat alle vormen van supersnelle hosting aanbiedt voor een betaalbare prijs.
 
De servers en hostingpakketten van Kyzoe Hosting zijn geoptimaliseerd voor snelheid en veiligheid. Dagelijkse backups zorgen ervoor dat je data altijd veilig is, ook in geval van een storing.
 
Als kers op de taart verhuist Kyzoe Hosting je website of webshop en e-mailadressen gratis. Lees meer…
Kyzoe Hosting Horeca Webzine

Lekker van bij ons

Onder de koepel ‘Lekker van bij ons’, voert VLAM vzw promotie voor de producten van de Vlaamse landbouw, tuinbouw en visserij in binnen- en buitenland. De vzw is een privaatrechtelijke organisatie en werkt in opdracht van de Vlaamse overheid en het bedrijfsleven.

De promotiecampagnes worden grotendeels per product of per productgroep opgezet, in het bijzonder voor zuivelproducten, aardappelen, groenten & fruit, vis, vlees, bier, bio-producten, streekproducten en bloemen & planten. De campagnes worden gefinancierd door de productsector. Naast de specifieke werking per productgroep voert VLAM ook overkoepelende promotie voor de producten van bij ons.

Als organisatie gelooft VLAM heel sterk in de kwaliteit en smaak van lokale producten en willen daarom ook horeca-professionals zoals jij inspireren met al het lekkers van bij ons. Lees meer…

lekker van bij ons (1)

New Ratatouille

New Ratatouille is een aangenaam en gezellig binnenspeelplein. Er is een grote peuterzone met ballenbad, kruipzone, glijbaan, leerrijke speelborden, … en voor de oudere kapoenen is er een uitdagend Fun-House.

De sportievelingen kunnen zich uitleven in een afgesloten voetbalveld en basketring en de ouders kunnen ondertussen genieten van een hapje en een drankje.

Bij mooi weer is het aangenaam vertoeven op het buitenterras van New Ratatouille. Daar kunnen de kinderen zich uitleven op het houten piratenschip met glijbaan, touwladder en schommel. Lees meer…

new ratatouille Horeca Webzine

OMJB

OMJB focust zich volledig op het ondersteunen van KMO’s in alle sectoren, freelancers en VA’s met diverse online diensten.

OMJB, dat is het koppel Carmen en Peter in de eerste plaats, aangevuld met een straf team freelancers die ingezet worden op het moment dat het nodig is. Zo kan OMJB enerzijds de prijzen laag houden en anderzijds snel reageren met een oplossing. 

De freelancers kunnen ingezet worden voor zowel kleine klussen als voor grotere projecten. Samen werken we aan je website, verwerken we je ideeën in een plan en helpen we je met al je vragen. En al is het OMJB-team heel divers, je hebt altijd één aanspreekpunt. Lees meer…

Resengo

Heb jij een bistro, brasserie, restaurant, sterrenzaak of restaurantketen? Resengo wordt op maat van jouw zaak geconfigureerd. Uit een uitgebreid aanbod aan features kies jij de functionaliteiten die passen bij jouw horecazaak. Jouw reserveringen worden automatisch ingepland volgens jouw regels.

Voor een naadloze en responsive integratie op jouw website kan de online-reserveringsmodule aangepast worden aan je eigen huisstijl. Daarnaast betaal je bij Resengo een vaste maandelijkse prijs. Je betaalt dus geen kosten per reservering of per couvert. Lees meer…

The Mastercooks of Belgium

The Mastercooks of Belgium® zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed. Zij toveren elke dag met de fantastische ingrediënten die ons land rijk zijn. Zij zijn het creatieve brein van de landelijke culinaire toekomst en bezorgen elke dag duizenden mensen een onvergetelijke smaakbeleving.

The Young Masters© is een creatief labo binnen de Mastercooks of Belgium. Deze culinaire jongerengroep bestaat uit een twintigtal Belgische chefs die nieuwe ideeën uitwerken om de Belgische keuken naar de toekomst toe nog sterker en aantrekkelijker te maken, zowel in België als in het buitenland. Lees meer… 

Tuinen Deblauwe

Tuinen Deblauwe staat het gehele jaar klaar voor het onderhoud of heraanleg van je tuin in de Provincie West-Vlaanderen; zowel privé als bedrijf. Maaien van het gazon, scheren van hagen, tuin winterklaar maken en de tuin een grondige voorjaarsbeurt geven, zijn maar enkele van de diensten.
 
Dit kan ook met een tuinonderhoudscontract voor een bepaalde duur op vooraf afgesproken momenten: wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Zo weet je op voorhand wat het onderhoud van je tuin zal kosten en kan je er zorgeloos van genieten.
 
Maar je kan ook bij Tuinen Deblauwe terecht voor het leggen van graszoden, terras, allerlei grondwerken en het plaatsen van borduren, goten en afsluitingen. Lees meer… 
tuinen deblauwe Horeca Webzine

Verelst BoeFF Events | Foodtruck Catering

Pascal Verelst verzorgt al je evenementen met volle passie zodat je na het proeven van het uitgebreid assortiment een echt ‘Waauw’-gevoel zal beleven.
 
Het team staat klaar voor al je bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten, recepties, verjaardagen, communies, lentefeesten, babyborrels, familiefeesten, kerst- en nieuwjaarsrecepties, openingsrecepties, jubilea, schoolfeesten, grote evenementen, sweet 16,…
 
Verschillende mogelijkheden foodtrucks voor heerlijke frietjes met snacks, de bekende BoeFF burgers, hotdogs, pasta’s, Gin&Cava Bar, Mocktailbar, Mexicaanse specialiteiten, Brusselse wafels, lollywafels, pannenkoeken, en freakshakes. Lees meer…

Wijnhandel Van Den Bossche

Was in de vorige eeuw Wijnhandel Van Den Bossche reeds een referentie inzake Franse kwaliteitswijnen, de wijnpassie van Steven Herteleer die sinds 1995 de zaak leidt, dreef hem echter verder dan Frankrijk.

Meer dan ooit wordt de selectie wijnen verfijnd en gaat de voorkeur naar de autochtone cépages. Directe import, een goede relatie met de wijnmaker en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. 

Je kan dagelijks terecht in de wijnhandel-vinotheek langs de N9 in Maldegem voor het proeven van een twintigtal wijnen en voor advies betreffende de juiste wijnkeuze voor je feest, receptie of menu.

Naast wijnen en likeuren vind je er ook een uitgebreid assortiment Italiaanse producten. Lees meer…

wijnhandel Van Den Bossche Horeca Webzine

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Wens je ook dagelijks 1 exclusief nieuwsbericht ontvangen via WhatsApp, geef dan je telefoonnummer.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.