Community mārie

mārie is de community van Horeca Webzine met gezellige cafés, tavernes, tearooms, bistro’s, brasseries, restaurants, feestzalen, cateringbedrijven en hotels.

Klik op een logo van mārie voor de adresgegevens en link naar het artikel op Horeca Webzine.

Klik in de linkerhoek van de grijze banner boven de kaart (kadertje met pijltje) voor het overzicht en in de rechterhoek van de grijze banner boven de kaart (4 hoekjes) om de kaart te vergroten.

mārie

mārie betekent in het Maori: gezellig, precies, ondubbelzinnig, positief, serieus, zorgvuldig, echt, volledig, grondig, waarachtig, vredig en rechtvaardig.

Maori is de taal van de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland, de Maori’s. Het is één van de drie officiële landstalen van Nieuw-Zeeland, naast het Engels en de Nieuw-Zeelandse Gebarentaal.

gastro marie bon facebook

gastro mārie bon

Een ‘gastro mārie bon’ is een leuke cadeaubon om te geven én te krijgen! 

De ‘gastro mārie bon’ kan iedereen snel en gemakkelijk online aankopen om te geven aan vrienden, familie of collega’s die de cadeaubon dan kunnen inruilen bij één of meerdere leden van mārie, onze community van gezellige horecazaken.

Ook lid worden?

Heb jij ook een gezellige café, taverne, tearoom, bistro, brasserie, restaurant, feestzaal, cateringbedrijf of hotel, word dan lid van onze community mārie. Het kan nu zonder registratiekosten.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Wens je ook dagelijks 1 exclusief nieuwsbericht ontvangen via WhatsApp, geef dan je telefoonnummer.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.