Kaart België-Nederland

De kaart met routeplanner wordt wekelijks aangevuld met de Mastercooks (MC), Young Masters (YM) die per drie in een artikel worden voorgesteld.

Op deze kaart komen ook op geregelde basis de nieuwe lid van mārie, de community van gezellige cafés, tavernes, tearooms, bistro’s, brasseries, restaurants, feestzalen, cateringbedrijven en hotels. 

Klik in de kaart op een logo voor de adresgegevens.

Klik in de linkerhoek van de grijze banner boven de kaart (kadertje met pijltje) voor het overzicht en in de rechterhoek van de grijze banner boven de kaart (4 hoekjes) om de kaart te vergroten.

Heb je al een horecazaak bezocht, deel dan je ervaring in een reactie hieronder of via onze community.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op een waardebon voor een diner bij een lid van onze community of bij een meesterkok van The Mastercooks of Belgium van je keuze. Als horeca-uitbater maak je bovendien nog kans op een superleuk geschenk van een leverancier.

Om onze communicatie te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

RECENT NIEUWS

MEEST GELEZEN